product
24260Tenfors Utomhusklinker Pietra Serena Antracite 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/utomhusklinker-fraktfritt/tenfors-utomhusklinker-pietra-serena-antracite-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tenfors-Utomhusklinker-Pietra-Serena-Antracite-60x60-cm-stonefactory.se.jpgInStock430SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhusPeitra Serena Antracite är en mörkgrå uteklinker med strukturerad matt yta. Plattan har inslag av ljusare nyanser som ger en levande, riktig stengolvskänsla. Passar utmärkt för terassen, trädgårdsgången, uteplatsen eller varor inte runt poolen. Uteklinker är snabb och enkel att installera och den kan användas i alla områden utomhus. Plattan kan även användas inomhus när man behöver höja golvet. Uteklinker installeras på samma sätt som andra uteplattor, men stillnande är att de är mer hållbara, underhållsfria, bleks inte av sol och vind, motverkar mossbildning och fås i många olika varianter. 644
Tenfors Utomhusklinker Pietra Serena Antracite 60x60 cm

Tenfors Utomhusklinker Pietra Serena Antracite 60x60 cm

tenfors
430 SEK / förp.
644 SEK / förp.
598 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.72m2

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: SG-PIA

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Peitra Serena Antracite är en mörkgrå uteklinker med strukturerad matt yta. Plattan har inslag av ljusare nyanser som ger en levande, riktig stengolvskänsla. Passar utmärkt för terassen, trädgårdsgången, uteplatsen eller varor inte runt poolen.
Uteklinker är snabb och enkel att installera och den kan användas i alla områden utomhus. Plattan kan även användas inomhus när man behöver höja golvet. Uteklinker installeras på samma sätt som andra uteplattor, men stillnande är att de är mer hållbara, underhållsfria, bleks inte av sol och vind, motverkar mossbildning och fås i många olika varianter.

Specifikationer

VarumärkeTenfors
Storlek i cm60x60
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm20
m20,72
MaterialUtomhusklinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Skötselmanual

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop