• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Utomhusklinker

Detta är framtidens marksten! Snygga rakskurna 20mm plattor som läggs direkt på bärlager och som har en naturstensliknande finish. Här hittar du plattor med inspiration av kalksten, skiffer, granit och sandsten som dessutom är helt underhållsfria. Ytan behåller sin färg under hela sin livslängd utan genomslag eller framtida färgvariationer. Utmärkt till en terass, trädgårdsgång eller rund pooler.

Vanliga frågor

Kan man använda all klinker utomhus?

Att lägga klinkers utomhus är väldigt stilrent och elegant. Det som är viktigt att komma ihåg är att välja en platta som är frostsäker. Vi rekommenderar att du lägger granitkeramik utomhus då de är frostsäkra vilket gör att du kan använda plattorna till utomhusmiljöer som balkongen, trappan eller uterummet.

Hur lägger man utomhusklinker?

Det beror på hur tjocka plattorna är. som du ska lägga. När det gäller tunnare plattor lägger du plattorna först i fix och sedan på en platta som är gjjuten Det är viktigt att lgga fix under hela plattan så inga luftbubblor uppstår. Om du väljer att lägga större plattor behövs dessa inte läggas på en gjuten platta utan kan läggas på gräs och grus..

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory