product
28401Stenbolaget Marksten Visby Struktur 50 Terramix 210x140x50 mm https://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/stenbolaget-marksten-visby-struktur-50-terramix-210x140x50-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/stenbolaget-marksten-visby-struktur-50-terramix-210x140x50-mm-stonefactory.se.jpgInStock269SEK/utomhus/marksten/utomhusMarksten Visby Struktur från Stenbolaget är en tumlad marksten som passar utmärkt till såväl uteplatsen som uppfarten. Ena sidan av stenen har en snygg strukturerad yta för att ge extra liv i din markstensläggning och den andra är mer klassiskt slät och tumlad. Du kan på så sätt enkelt välja vilken typ av markläggning du vill åstadkomma. Denna sten har, till skillnad mot till exempel markstenarna Labyrint och Troja, även distanser som gör att du automatiskt får rätt fogbredd när du sätter stenen. För bästa möjliga slutresultat rekommenderar vi att Flexibel Hårdfog används när du ska foga din yta. Och glöm inte att montera kantsten runt din markläggning. Denna fungerar som ram och gör ytan stabil i många år framöver. <BR> <BR> Med kantsten kan du även skapa fina övergångar, vackra inramningar och tydliga kontrastlinjer i din trädgård. Välj en av våra vackra granitkantstenar för ett exklusivt intryck och stabil inramning, eller kanske den snygga Kantsten Visby. <BR> <b>Antal</b> <div> 360 st/pall</div> <div> 34 st/m2</div>269
Stenbolaget Marksten Visby Struktur 50 Terramix 210x140x50 mm

Stenbolaget Marksten Visby Struktur 50 Terramix 210x140x50 mm

stenbolaget
269 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 10400106-L

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Marksten Visby Struktur från Stenbolaget är en tumlad marksten som passar utmärkt till såväl uteplatsen som uppfarten. Ena sidan av stenen har en snygg strukturerad yta för att ge extra liv i din markstensläggning och den andra är mer klassiskt slät och tumlad. Du kan på så sätt enkelt välja vilken typ av markläggning du vill åstadkomma.
Denna sten har, till skillnad mot till exempel markstenarna Labyrint och Troja, även distanser som gör att du automatiskt får rätt fogbredd när du sätter stenen. För bästa möjliga slutresultat rekommenderar vi att Flexibel Hårdfog används när du ska foga din yta. Och glöm inte att montera kantsten runt din markläggning. Denna fungerar som ram och gör ytan stabil i många år framöver.

Med kantsten kan du även skapa fina övergångar, vackra inramningar och tydliga kontrastlinjer i din trädgård. Välj en av våra vackra granitkantstenar för ett exklusivt intryck och stabil inramning, eller kanske den snygga Kantsten Visby.
Antal
360 st/pall
34 st/m2

Specifikationer

VarumärkeStenbolaget
SerieVisby
TypMarksten
MaterialBetong
Mått210x140x50
FärgTerramix
Bredd140 mm
Längd210 mm
Tjocklek i mm50
Körbar
Pall360st/pall
Vikt (kg)3,3 kg/st
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop