product
29071Stenbolaget Kanstenskil Trähttps://www.stonefactory.se/utomhus/tillbehor-poolsten/stenbolaget-kanstenskil-tra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/stenbolaget-kanstenskil-tra-stonefactory.se.jpgInStock8SEK/utomhus/marksten/utomhus/tillbehor-poolsten/utomhusKantstenskilar är ett perfekt hjälpmedel för att på ett enkelt sätt hitta rätt nivåer när du sätter kantstenar som exempelvis Granitkantsten RV6 eller RV4. Träkilarna placeras under själva kantstenen, och när allt sedan står rakt och prydligt är det lätt att gjuta fast alltsammans. <p>8
Stenbolaget Kanstenskil Trä
Stenbolaget Kanstenskil Trä

Stenbolaget Kanstenskil Trä

stenbolaget
8 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 16405201-L

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kantstenskilar är ett perfekt hjälpmedel för att på ett enkelt sätt hitta rätt nivåer när du sätter kantstenar som exempelvis Granitkantsten RV6 eller RV4. Träkilarna placeras under själva kantstenen, och när allt sedan står rakt och prydligt är det lätt att gjuta fast alltsammans.

Specifikationer

VarumärkeStenbolaget
TypKantstenskil
MaterialTrä
Körbar
Vikt (kg)0,2
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop