product
26566S:t Eriks Platta Klassik Naturgrå Helpall 350x175x40https://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/st-eriks-platta-klassik-naturgra-helpall-350x175x40?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/st-eriks-platta-klassik-naturgra-helpall-350x175x40-stonefactory.se.jpgInStock2219SEK/utomhus/markstenKlassik är en slät betongplatta med oändliga möjligheter och flera användningsområden. Resultatet blir en stilren och slät markbeläggning som är mycket funktionell och vacker i sin enkelhet. Plattan säljes endast per pall, varje pall innehåller 11,25m2. Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet. <p><strong>Viktigt att tänka på:</strong></p> <ul> <li>Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</li> <li>Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.</li> <li>Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).</li> </ul>2219
S:t Eriks Platta Klassik Naturgrå Helpall 350x175x40
S:t Eriks Platta Klassik Naturgrå Helpall 350x175x40

S:t Eriks Platta Klassik Naturgrå Helpall 350x175x40

Säljs endast i helpall, 11,25m2/pall

steriks
2219 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9610-040500

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klassik är en slät betongplatta med oändliga möjligheter och flera användningsområden. Resultatet blir en stilren och slät markbeläggning som är mycket funktionell och vacker i sin enkelhet.
Plattan säljes endast per pall, varje pall innehåller 11,25m2. Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet.

Viktigt att tänka på:

  • Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
  • Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
  • Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
TypBetongplatta
MaterialBetong
Mått350x175x40 mm
FärgGrå
YtaSlät
Bredd175 mm
Längd350 mm
Tjocklek i mm40
Körbar
Pall180 st/pall
Vikt (kg)994,4 kg/st
Skötselmanual
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop