product
26558S:t Eriks Platta Chateau Noir 500x500x50 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/st-eriks-platta-chateau-noir-500x500x50-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/st-eriks-platta-chateau-noir-500x500x50-mm-stonefactory.se.jpgInStock358SEK/utomhus/markstenDenna trädgårdsplatta har en ytstruktur som påminner om sandsten och skiffer. Den stora plattan blir ett fantastiskt vackert golv på din uteplats, eller varför inte som trädgårdsgång upp till husets entré. Plattan är inte körbar utan lämpar sig endast för gång- och vistelseytor. Det går 4 plattor på en kvadratmeter. Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet. <p><strong>Viktigt att tänka på:</strong></p> <ul> <li>Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</li> <li>Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.</li> <li>Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).</li> </ul>358
S:t Eriks Platta Chateau Noir 500x500x50 mm
S:t Eriks Platta Chateau Noir 500x500x50 mm

S:t Eriks Platta Chateau Noir 500x500x50 mm

steriks
358 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9678-050651

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Denna trädgårdsplatta har en ytstruktur som påminner om sandsten och skiffer. Den stora plattan blir ett fantastiskt vackert golv på din uteplats, eller varför inte som trädgårdsgång upp till husets entré. Plattan är inte körbar utan lämpar sig endast för gång- och vistelseytor.
Det går 4 plattor på en kvadratmeter. Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet.

Viktigt att tänka på:

  • Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
  • Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
  • Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
TypBetongplatta
MaterialBetong
Mått500x500x50 mm
FärgAntracite
Bredd500 mm
Längd500 mm
Tjocklek i mm50
Körbar
Pall40 st/pall
Vikt (kg)30 kg/st
Skötselmanual
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop