product
853S:t Eriks Plateringskärl Ivåghttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/st-eriks-plateringskarl-ivag?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/I-vag-plantering-gra_1476.jpgInStock745SEK/utomhus/markstenEtt planteringskärl från S:t Eriks i betong med mjuka former. Inspirerande Ivåg står för personliga lösningar både i det offentliga rummet, trädgården eller balkongen. Delarna har samma konturmått så att de olika delarna och går att kombinera med varandra. Elementen i serien Ivåg smyger sig in i växtligheten, utan början eller slut, och inspirerar till det individuella skapandet. Delarna kan kombineras eller placeras ut var för sig. <p> <p><strong>Viktigt att tänka på:</strong></p> <ul> <li>Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</li> <li>Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.</li> <li>Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).</li> </ul>785
S:t Eriks Plateringskärl Ivåg
S:t Eriks Plateringskärl Ivåg
S:t Eriks Plateringskärl Ivåg
S:t Eriks Plateringskärl Ivåg
S:t Eriks Plateringskärl Ivåg

S:t Eriks Plateringskärl Ivåg

steriks
745 SEK / st.
785 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9821-183000

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ett planteringskärl från S:t Eriks i betong med mjuka former. Inspirerande Ivåg står för personliga lösningar både i det offentliga rummet, trädgården eller balkongen.
Delarna har samma konturmått så att de olika delarna och går att kombinera med varandra. Elementen i serien Ivåg smyger sig in i växtligheten, utan början eller slut, och inspirerar till det individuella skapandet. Delarna kan kombineras eller placeras ut var för sig.

Viktigt att tänka på:

  • Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
  • Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
  • Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
SerieIVÅG
TypPlateringskärl
MaterialBetong
Mått300x217x180 mm
FärgNaturgrå
Bredd217 mm
Längd300 mm
Körbar
Vikt (kg)12
Ean7340025683028
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop