product
28868S:t Eriks Marksten Rustik Kilsten 2 Naturgrå 80/114x133x50 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/st-eriks-marksten-rustik-kilsten-2-naturgra-80-114x133x50-mm-28868?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kilsten2-naturgra-stonefactory.jpgInStock8SEK/utomhus/marksten/utomhus/marksten/betongplatta/utomhus/marksten/marktegelEn cirkel av kilstenar i trädgården blir en vacker form som följer naturens egna struktur. Den runda formen förstärker intrycket av flera rum i trädgården. Stenarna är tumlade med en slät sida och en strukturerad sida. Det går också att använda vår Kompassros i granit som mittsten. <div>Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet.</div> <div>Tänk på… att bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</div> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/rustik-kilstenar-produktblad1.pdf"><b>Klicka här för Produktblad</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/steriks-_fargnyckel.pdf"><b>Klicka här för Färgnyckel</b></a> <BR>8
S:t Eriks Marksten Rustik Kilsten 2 Naturgrå 80/114x133x50 mm
S:t Eriks Marksten Rustik Kilsten 2 Naturgrå 80/114x133x50 mm

S:t Eriks Marksten Rustik Kilsten 2 Naturgrå 80/114x133x50 mm

steriks
8 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9533-050200

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En cirkel av kilstenar i trädgården blir en vacker form som följer naturens egna struktur. Den runda formen förstärker intrycket av flera rum i trädgården. Stenarna är tumlade med en slät sida och en strukturerad sida. Det går också att använda vår Kompassros i granit som mittsten.
Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet.
Tänk på… att bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
Klicka här för Produktblad
Klicka här för Färgnyckel

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
SerieRustik
TypKilsten
MaterialGranit
Mått80/114x133
FärgNaturgrå
Bredd80/114 mm
Längd133 mm
Tjocklek i mm50
Körbar
Pall320 st/pall
Vikt (kg)1,6 kg/st
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop