product
27316S:t Eriks Marksten Rustik Grafit Mix 200x133x50 mm Helpallhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/st-eriks-marksten-rustik-grafit-mix-helpall?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/st-eriks-marksten-rustik-grafit-mix-helpall-stonefactory.se.jpgInStock2837SEK/utomhus/marksten/utomhus/marksten/betongplattaRustik är en lättlagad marksten som påminner om gamla gator och torg. Stenen är trumlad för att få sin speciell karaktär med lätt slitna kanter. Rustik marksten kan gärna kombineras med släta plattor för en varierad beläggning. Du kan lätt lägga din egen stenläggning med Rustik. Rustik lämpar sig lika väl för offentliga miljöer som för uppfart eller uteplats. Rustik 50 mm har distanser i sidorna som garanterar en jämn fog. Säljs endast i helpall, 11,67 m2/pall <p><strong>Viktigt att tänka på:</strong></p> <ul> <li>Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</li> <li>Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.</li> <li>Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).</li> </ul>2837
S:t Eriks Marksten Rustik Grafit Mix 200x133x50 mm Helpall

S:t Eriks Marksten Rustik Grafit Mix 200x133x50 mm Helpall

Säljs endast i helpall, 11,67 m2/pall

steriks
2837 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9531-050514

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Rustik är en lättlagad marksten som påminner om gamla gator och torg. Stenen är trumlad för att få sin speciell karaktär med lätt slitna kanter. Rustik marksten kan gärna kombineras med släta plattor för en varierad beläggning.
Du kan lätt lägga din egen stenläggning med Rustik. Rustik lämpar sig lika väl för offentliga miljöer som för uppfart eller uteplats. Rustik 50 mm har distanser i sidorna som garanterar en jämn fog. Säljs endast i helpall, 11,67 m2/pall

Viktigt att tänka på:

  • Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
  • Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
  • Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
TypMarksten
MaterialBetong
Mått200x133x50 mm
FärgGrå
Bredd133 mm
Längd200 mm
Tjocklek i mm50
Körbar
Pall432 st/pall
Vikt (kg)1343 kg/st
Ean7340025629743
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop