product
27333S:t Eriks Marksten Munksten Randsten Naturgråhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/st-eriks-marksten-munksten-randsten-naturgra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/st-eriks-marksten-munksten-randsten-naturgra-stonefactory.se.jpgInStock192SEK/utomhus/marksten/utomhus/marksten/betongplattaDetta är ett populärt system med gränslösa möjligheter. Munkstenen är en fasad marksten/platta som passar perfekt för beläggning av offentliga rum som gator, torg och parkeringsplatser. Använd gärna plattor av de större formaten för att bilda genomkorsande, trygga stråk över de öppna ytorna. Med randsten skapar du fina avslut. Munkstenen bygger på modulmåttet 210 mm och täcker in ett stort antal kompletterande produkter som taktila plattor, gräsarmering och ränndalsplattor. Trafikklass 2 <p><strong>Viktigt att tänka på:</strong></p> <ul> <li>Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</li> <li>Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.</li> <li>Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).</li> </ul>192
S:t Eriks Marksten Munksten Randsten Naturgrå
S:t Eriks Marksten Munksten Randsten Naturgrå
S:t Eriks Marksten Munksten Randsten Naturgrå
S:t Eriks Marksten Munksten Randsten Naturgrå
S:t Eriks Marksten Munksten Randsten Naturgrå

S:t Eriks Marksten Munksten Randsten Naturgrå

steriks
192 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9510-072000

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta är ett populärt system med gränslösa möjligheter. Munkstenen är en fasad marksten/platta som passar perfekt för beläggning av offentliga rum som gator, torg och parkeringsplatser. Använd gärna plattor av de större formaten för att bilda genomkorsande, trygga stråk över de öppna ytorna. Med randsten skapar du fina avslut.
Munkstenen bygger på modulmåttet 210 mm och täcker in ett stort antal kompletterande produkter som taktila plattor, gräsarmering och ränndalsplattor. Trafikklass 2

Viktigt att tänka på:

  • Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
  • Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
  • Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
SerieMunksten
TypMarksten
MaterialBetong
Mått220x300x70 mm
FärgNaturgrå
Bredd300 mm
Längd220 mm
Tjocklek i mm70
Körbar
Pall70 st/pall
Vikt (kg)7 kg/m2
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop