product
849S:T ERIKS marksten ivag gra 6 cmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/st-eriks-marksten-ivag-gra-6-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/I-vag-gra-marksten_1471.jpgInStock450SEK/utomhus/marksten<p>Plattans mönster ger gångar och uteplatser ett mjukare utseende. Markplattan, fågelbadet och planteringskärlet har alla samma konturmått. De tre elementen smyger sig in i växtligheten, utan början eller slut, och inspirerar till det individuella skapandet. De tre delarna kan kombineras eller placeras ut var för sig.</p> <p>Mått: 30x21,7x6cm</p> <p>Antal/pall: 8,3 m2</p> <p>Vikt kg/m²: 140</p> <p>Säljes per helpall. Vi förbehåller oss rätten att avrunda er order till närmaste helpall.</p>450
S:T ERIKS marksten ivag gra 6 cm
S:T ERIKS marksten ivag gra 6 cm
S:T ERIKS marksten ivag gra 6 cm

S:T ERIKS marksten ivag gra 6 cm

Säljs per helpall

steriks
Platta IVÅG är ett tidlöst beläggningskoncept med organiska moduler i betong som samspelar med naturen i ett genomtänkt system. Denna vågformade platta är designad av Signe Persson-Melin.
450 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: DNO17302100

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Plattans mönster ger gångar och uteplatser ett mjukare utseende. Markplattan, fågelbadet och planteringskärlet har alla samma konturmått. De tre elementen smyger sig in i växtligheten, utan början eller slut, och inspirerar till det individuella skapandet. De tre delarna kan kombineras eller placeras ut var för sig.


Mått: 30x21,7x6cm

Antal/pall: 8,3 m2

Vikt kg/m²: 140

Säljes per helpall. Vi förbehåller oss rätten att avrunda er order till närmaste helpall.

Specifikationer

VarumärkeS:T ERIKS
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop