product
26713S:t Eriks Granit Padang Dark 60x40x3 cm Helpallhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/s-t-eriks-granit-padang-dark-helpall?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/s-t-eriks-granit-padang-dark-helpall-stonafactory.se.jpgOutOfStock16070SEK/utomhus/marksten/utomhus/utomhus/marksten/frilagda-plattorDetta är en naturstensplatta i flammad granit som skapar en känsla av lyx och får vilken yta som helst att kännas exklusiv. Säljs endast i helpall, 16,2 m2/pall Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet. <p><strong>Viktigt att tänka på:</strong></p> <ul> <li>Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</li> <li>Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.</li> <li>Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).</li> </ul>16070
S:t Eriks Granit Padang Dark 60x40x3 cm Helpall

S:t Eriks Granit Padang Dark 60x40x3 cm Helpall

Säljs endast i helpall, 16,2 m2/pall

steriks
16070 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 3216-030754P

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta är en naturstensplatta i flammad granit som skapar en känsla av lyx och får vilken yta som helst att kännas exklusiv.
Säljs endast i helpall, 16,2 m2/pall Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet.

Viktigt att tänka på:

  • Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
  • Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
  • Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
TypHäll
MaterialGranit
Mått600x400 mm
FärgGrå
Bredd400 mm
Längd600 mm
Tjocklek i mm30
Körbar
Pall68 st/pall
Vikt (kg)1426 kg/pall
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop