• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
"}
category

Marktegel

Marktegel från kända tillverkare

Marktegel är gjutet av bränd lera och är en populär produkt att placera i trädgården eller utomhus exempelvis i växthus, på uteplatsen eller garageuppfarten. Marktegel har en lång livslängd och produkten är otroligt slittålig. Det som är så bra med marktegel är att det passar alla sorters väders då teglet tål frost och absorberar inte mycket vatten. Marktegel har använts under tusentals och är ett material med hög kvalitet och skapar vackra variation och skiftningar. Produkten är lätt att underhålla och är ett perfekt val för dig som letar efter ett klassiskt och stilrent tegel som passar utmärkt till olika utomhusmiljöer. Skapa dina egna mönster genom att lägga markteglet enligt din egna preferens och stil.

Vanliga frågor

Är det svårt att lägga marktegel?

Det är inte svårt att lägga marktegel. Det är viktigt att du lägger markteglet på ett stabilt underlag, exempelvis hårt packat väggrus. Använd en rätskiva för att bilda en plan yta där du sedan kan lägga markteglet. Du använder sedan en liten fog till att lägga markteglet och glöm inte att använda fogsand.

Vad kostar marktegel?

Priset på marktegel beror på stenens tjocklek och material. Vanligast är ett kvadrameterpris på 1200-1500 kr.

Hur rengör man marktegel?

Marktegel som används i utomhusmiljöer behöver inte något särskilt underhåll. Väder och vind ger markteglet en häftigt utssende. Du kan borsta av teglet och använda vatten vid behov. Om markteglet är placerat i ett växthus eller garage bör du vara mer observant.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory