• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
452MARKSTEN GRANIT RÖDTON 60X30X3 CMhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/marksten-granit-rod-60x30x3-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Flisby-Granit-marksten-rodton-60x30-Stonefactory.jpegInStock899SEK/utomhus/natursten/utomhus/marksten/utomhus/natursten/granit<p>Denna granit är speciellt 3 cm tjock för att den skall kunna läggas direkt på bärlager och stenmjöl. Det gör att du slipper gjuta en grund utan lägger denna granitplatta smidigt och kostnadseffektivt.</p> <p><span><span>Granit är precis som de flesta andra naturstenar, den har en outslitlig fördel samtidigt som den bara blir vackrare för varje år den ligger. Vill man ha en underhållsfri granitgång rekomenderar vi att impregnera stenen.</span><br /></span></p> <p><span>Mått: 60X30X3 CM</span></p> <p><span>Antal/m²: <span>5,5</span></span></p> <p><span>Vikt kg/m²: <span>85</span></span></p> <p><span>Antal/pall: <span>9,45</span></span></p> <p>Natursten är det ultimata valet eftersom det är och alltid har varit tidlöst. Sten från naturen har använts så länge som människor har bott i hus. En klar fördel med dessa är att de inte är lika färgkänsliga i kombination till huset som betongprodukter kan vara.</p> <p>Natursten ger kreativtiviteten betydligt mer handlingsfrihet och utrymme utan att ytan riskerar upplevas som överarbetad eller plottrig.</p> <p>Granit/Sandsten/Natursten/Skiffer/Kalksten kan blandas nästan hur som helst (även med betongsten) och ändå ge ett lugnt, harmoniskt totalutseende.</p> <p>Leverans: Levereras till hela Sverige 5-10 arbetsdagar.</p>899
 • Hem
 • Utomhus
 • Marksten
 • MARKSTEN GRANIT RÖDTON 60X30X3 CM
MARKSTEN GRANIT RÖDTON 60X30X3 CM
MARKSTEN GRANIT RÖDTON 60X30X3 CM
MARKSTEN GRANIT RÖDTON 60X30X3 CM

MARKSTEN GRANIT RÖDTON 60X30X3 CM

Säljs per m2

Sågad granit med flammad yta i en lugn röd/rosa nyans. Ger en vacker och naturlig yta för den som vill skapa sig en exklusiv utomhusmiljö. En äkta granit slår alltid en gjuten marksten i betong både i kvalitet och look. Det kan vara väl investerade pengar att faktiskt lägga äkta granit.
899 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 21603014US

Enhet: m2

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Denna granit är speciellt 3 cm tjock för att den skall kunna läggas direkt på bärlager och stenmjöl. Det gör att du slipper gjuta en grund utan lägger denna granitplatta smidigt och kostnadseffektivt.


Granit är precis som de flesta andra naturstenar, den har en outslitlig fördel samtidigt som den bara blir vackrare för varje år den ligger. Vill man ha en underhållsfri granitgång rekomenderar vi att impregnera stenen.

Mått: 60X30X3 CM

Antal/m²: 5,5

Vikt kg/m²: 85

Antal/pall: 9,45

Natursten är det ultimata valet eftersom det är och alltid har varit tidlöst. Sten från naturen har använts så länge som människor har bott i hus. En klar fördel med dessa är att de inte är lika färgkänsliga i kombination till huset som betongprodukter kan vara.

Natursten ger kreativtiviteten betydligt mer handlingsfrihet och utrymme utan att ytan riskerar upplevas som överarbetad eller plottrig.

Granit/Sandsten/Natursten/Skiffer/Kalksten kan blandas nästan hur som helst (även med betongsten) och ändå ge ett lugnt, harmoniskt totalutseende.

Leverans: Levereras till hela Sverige 5-10 arbetsdagar.

Specifikationer

VarumärkeFlisby
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop