product
10500Benders Marksten Epsilon Randsten Skarp Röd 80 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/benders-marksten-epsilon-randsten-skarp-rod-80-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/benders-marksten-epsilon-normalsten-skarp-rod-190x106x80-mm-stonefactory.jpgInStock1404SEK/utomhus/marksten/utomhusEn sten som sedan länge varit en klassiker i framför allt offentlig miljö, men som nu även letat sig in i den moderna trädgården. Detta tack vare sitt speciella utseende. Stenens sinnrika form låser fast dem i varandra och ger släta, starka och tåliga ytor. Passar utmärkt till vägar och parkeringar men också på garageuppfarten eller den slingrande trädgårdsgången. Epsilon Skarp ger en tystare miljö jämfört med en fasad sten om man exempelvis ska köra kundvagnar på ytan. Antal per löpmeter: 4,80 <div>Antal löpmeter per pall: 17,50</div> 1404
Benders Marksten Epsilon Randsten Skarp Röd 80 mm

Benders Marksten Epsilon Randsten Skarp Röd 80 mm

benders
OBS! Säljs i helpall Varje pall innehåller 42 st av vänster samt 42 st av höger.
1404 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 2286106B

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En sten som sedan länge varit en klassiker i framför allt offentlig miljö, men som nu även letat sig in i den moderna trädgården. Detta tack vare sitt speciella utseende. Stenens sinnrika form låser fast dem i varandra och ger släta, starka och tåliga ytor. Passar utmärkt till vägar och parkeringar men också på garageuppfarten eller den slingrande trädgårdsgången. Epsilon Skarp ger en tystare miljö jämfört med en fasad sten om man exempelvis ska köra kundvagnar på ytan.
Antal per löpmeter: 4,80
Antal löpmeter per pall: 17,50

Specifikationer

VarumärkeBenders
SerieEpsilon
TypRandsten
MaterialBetong
Mått208x218 mm
FärgRöd
Tjocklek i mm80
Körbar
Pall84st/pall
Vikt (kg)6,70kg/st

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop