product
31653Landskap Spabad Campihttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/landskap-spabad/landskap-spabad-campi?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Landskap-spabad-Campi-Stonefactory.jpgInStock60675SEK/utomhus/utomhus/spabad/utomhus/spabad/landskap-spabadSpabad Campi är ett rymligt spabad för hela kompisgänget eller familjen. Spabadet rymmer hela 6 personer. Spabadet erbjuder 4 ordentliga sittplatser och 2 liggplatser för skön avslappning. Badet är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering. Spabadet har ett isolerat lock, isolerade sidor i form av polyuretanskum och termisk folie. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna på marknaden och har ett Balboa styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox. Tekniken kommer från det marknadsledande företaget Balboa. <P> Campi har 3 pumpar som är på 2 HK vardera. Styrsystem från välkände Balboa (USA), och delar, reglage etc från Sundance. Landskap spabad är dessutom isolerade fullt med polyuretanskum och foliering vilket gör att de är väl anpassade för vårt Nordiska klimat. <P> En annan extrautrustning som också ingår är LED belysning i vattenlinjen som skapar ett stilrent och vackert spabad. Campi är även utrustad med en blower funktion för extra trevlig bubbelupplevelse. 2 st filter ingår, det enda ni behöver komplettera med är eventuella rengöringsprodukter. <P> <B>Garanti</B> - Produktgaranti 1 år <BR> - Balboa styrsystem 2 år <BR> - Reklamationsrätt 3 år <P> Fråntaget ur produktgarantin är slitage/förbrukningsartiklar (såsom nackkuddar, ozongenerator, termolock, remmar, plastspännen, filter och cirkulationspump) då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Mer om garantin står i handboken som medföljer. <P> <B>Övrigt</B> - Ryggmassage <BR> - Sidomassage <BR> - Bottenmassage <BR> - Fotmassage <BR> - Termolock ingår <BR> - Balboa BP6013G2 manöverpanel <BR> - Effekt 8 500 W <BR> - Fraktkostnad 1500 kr hela Sverige <P> <B>Leverans</B> Dhl ställer av spabadet vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter. <p> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Anvandarmanual-Balboa-Display-landskap-spabad-hekla-stonefactory.se.pdf">Användarmanual Balboa Display hittar ni här!</a></B> <P> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Landskap-Spa-Manual-VITAL-v3.2.pdf">Spabadsmanual hittar ni här!</a></B> <p> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationanvisning-Spabad__55d499dd-cc6c-4539-9c4e-6f73c5bf5f20.pdf">Installationsanvisning hittar ni här!</a></B> <p> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Anvandarmanual-landskap-stonefactory.se.pdf">Användarmanual hittar ni här!</a></B> 80900
Landskap Spabad Campi
Landskap Spabad Campi
Landskap Spabad Campi
Landskap Spabad Campi
Landskap Spabad Campi
Landskap Spabad Campi
Landskap Spabad Campi
Landskap Spabad Campi
Landskap Spabad Campi

Landskap Spabad Campi

73 jets

landskapTermolock ingår! Anpassat för det Nordiska klimatet.

60675 SEK / st.
80900 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-10-13

Artikelnummer: 1055452

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Spabad Campi är ett rymligt spabad för hela kompisgänget eller familjen. Spabadet rymmer hela 6 personer. Spabadet erbjuder 4 ordentliga sittplatser och 2 liggplatser för skön avslappning. Badet är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering. Spabadet har ett isolerat lock, isolerade sidor i form av polyuretanskum och termisk folie. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna på marknaden och har ett Balboa styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox. Tekniken kommer från det marknadsledande företaget Balboa.

Campi har 3 pumpar som är på 2 HK vardera. Styrsystem från välkände Balboa (USA), och delar, reglage etc från Sundance. Landskap spabad är dessutom isolerade fullt med polyuretanskum och foliering vilket gör att de är väl anpassade för vårt Nordiska klimat.

En annan extrautrustning som också ingår är LED belysning i vattenlinjen som skapar ett stilrent och vackert spabad. Campi är även utrustad med en blower funktion för extra trevlig bubbelupplevelse. 2 st filter ingår, det enda ni behöver komplettera med är eventuella rengöringsprodukter.

Garanti - Produktgaranti 1 år
- Balboa styrsystem 2 år
- Reklamationsrätt 3 år

Fråntaget ur produktgarantin är slitage/förbrukningsartiklar (såsom nackkuddar, ozongenerator, termolock, remmar, plastspännen, filter och cirkulationspump) då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Mer om garantin står i handboken som medföljer.

Övrigt - Ryggmassage
- Sidomassage
- Bottenmassage
- Fotmassage
- Termolock ingår
- Balboa BP6013G2 manöverpanel
- Effekt 8 500 W
- Fraktkostnad 1500 kr hela Sverige

Leverans Dhl ställer av spabadet vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter.

Användarmanual Balboa Display hittar ni här!

Spabadsmanual hittar ni här!

Installationsanvisning hittar ni här!

Användarmanual hittar ni här!

Specifikationer

VarumärkeLandskap
TypSpabad
SerieCampi
FärgVit
Antal sittplatser4st
Antal liggplatser2st
Höjd950 mm
Bredd2200 mm
Längd2200 mm
Vikt (kg)480
MaterialAristech
Vattenkapacitet1250 L
Anslutning El3 x 16 A
KontrollsystemBalboa TP600
VärmeaggregatBalboa (3kW)
Pumpar
3 st vattenpump (2 hk)
1 st luftpump (1 hk)
1 st cirkulationspump (0,25 hk)
Munstycken73 rostfria munstycken
VattenomkastareJa
LuftomkastareJa
RengöringsfunktionOzon
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop