product
31629Landskap Spabad Amiatahttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/landskap-spabad/landskap-spabad-amiata?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Landskap-Spabad-Amiata-Stonefactory.jpgInStock64255SEK/utomhus/utomhus/spabad/utomhus/spabad/landskap-spabadSpabad Amiata är ett stort spabad för den stora trädgården med sittdjup på 60-70 cm. Spabadet rymmer 5 personer. Spabadet erbjuder 3 ordentliga sittplatser och 2 liggplatser för skön avslappning. Badet är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering. Spabadet har ett isolerat lock, isolerade sidor i form av polyuretanskum och termisk folie. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna på marknaden och har ett Balboa styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox. Tekniken kommer från det marknadsledande företaget Balboa. Utöver detta finner ni lyxutrustning såsom aromaterapi, bluetooth, airblower, ljusterapi och WiFi. Koppla in din smartphone och spela upp musik och justera badtemperaturen. <P> Amiata har 2 pumpar som är på 3 HK vardera med separat cirkulationspump. Styrsystem från välkände Balboa (USA), och delar reglage etc från Sundance. Landskap spabad är dessutom isolerade fullt med polyuretanskum och foliering vilket gör att de är väl anpassade för vårt Nordiska klimat. <P> En annan extrautrustning som också ingår är LED belysning i vattenlinjen som skapar ett stilrent och vackert spabad. 2 st filter ingår, det enda ni behöver komplettera med är eventuella rengöringsprodukter. <P> <B>Garanti</B> - Produktgaranti 1 år <BR> - Balboa styrsystem 2 år <BR> - Reklamationsrätt 3 år <P> Fråntaget ur produktgarantin är slitage/förbrukningsartiklar (såsom nackkuddar, ozongenerator, termolock, remmar, plastspännen, filter och cirkulationspump) då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Mer om garantin står i handboken som medföljer. <P> <B>Övrigt</B> - Ryggmassage <BR> - Sidomassage <BR> - Fotmassage <BR> - Termolock ingår <BR> - Balboa TP800 manöverpanel <BR> - Effekt 8 200 W <BR> - Fraktkostnad 1500 kr hela Sverige <P> <B>Leverans</B> Dhl ställer av spabadet vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter. <P> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Landskap/Landskap-Spa-Manual-VITALplus-Hengill-Askja-Jolnir-Amiata-Salina-Stonefactory.pdf">Spabadsmanual hittar ni här!</a></B> <p> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationanvisning-Spabad__55d499dd-cc6c-4539-9c4e-6f73c5bf5f20.pdf">Installationsanvisning hittar ni här!</a></B> <p> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Anvandarmanual-landskap-stonefactory.se.pdf">Användarmanual hittar ni här!</a></B> 91795
Landskap Spabad Amiata
Landskap Spabad Amiata
Landskap Spabad Amiata
Landskap Spabad Amiata
Landskap Spabad Amiata
Landskap Spabad Amiata
Landskap Spabad Amiata
Landskap Spabad Amiata
Landskap Spabad Amiata

Landskap Spabad Amiata

71 jets

landskapTermolock ingår! Anpassat för det Nordiska klimatet.

64255 SEK / st.
91795 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-11-13

Artikelnummer: 1055433

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Spabad Amiata är ett stort spabad för den stora trädgården med sittdjup på 60-70 cm. Spabadet rymmer 5 personer. Spabadet erbjuder 3 ordentliga sittplatser och 2 liggplatser för skön avslappning. Badet är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering. Spabadet har ett isolerat lock, isolerade sidor i form av polyuretanskum och termisk folie. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna på marknaden och har ett Balboa styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox. Tekniken kommer från det marknadsledande företaget Balboa. Utöver detta finner ni lyxutrustning såsom aromaterapi, bluetooth, airblower, ljusterapi och WiFi. Koppla in din smartphone och spela upp musik och justera badtemperaturen.

Amiata har 2 pumpar som är på 3 HK vardera med separat cirkulationspump. Styrsystem från välkände Balboa (USA), och delar reglage etc från Sundance. Landskap spabad är dessutom isolerade fullt med polyuretanskum och foliering vilket gör att de är väl anpassade för vårt Nordiska klimat.

En annan extrautrustning som också ingår är LED belysning i vattenlinjen som skapar ett stilrent och vackert spabad. 2 st filter ingår, det enda ni behöver komplettera med är eventuella rengöringsprodukter.

Garanti - Produktgaranti 1 år
- Balboa styrsystem 2 år
- Reklamationsrätt 3 år

Fråntaget ur produktgarantin är slitage/förbrukningsartiklar (såsom nackkuddar, ozongenerator, termolock, remmar, plastspännen, filter och cirkulationspump) då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Mer om garantin står i handboken som medföljer.

Övrigt - Ryggmassage
- Sidomassage
- Fotmassage
- Termolock ingår
- Balboa TP800 manöverpanel
- Effekt 8 200 W
- Fraktkostnad 1500 kr hela Sverige

Leverans Dhl ställer av spabadet vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter.

Spabadsmanual hittar ni här!

Installationsanvisning hittar ni här!

Användarmanual hittar ni här!

Specifikationer

VarumärkeLandskap
TypSpabad
SerieAmiata
FärgVit
Antal sittplatser3
Antal liggplatser2
Höjd940 mm
Bredd2230 mm
Längd2230 mm
Vikt (kg)395
MaterialAristech
Vattenkapacitet1250 L
Anslutning El3 x 16 A
KontrollsystemBalboa TP800+Wifi
VärmeaggregatBalboa (3kW)
Pumpar
2 st vattenpump (3 hk)
1 st cirkulationspump (0,25 hk)
Munstycken71 st rostfria munstycken
VattenomkastareJa
LuftomkastareJa
RengöringsfunktionOzon
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop