product
370GRANIT ANTRACIT BORSTAD 60x30x1,2 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/granit/granit-grafit-borstad-60x30x1-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/granit-borstad-30-60-produktbild_470.jpgOutOfStock899SEK/utomhus/kantsten-trappblock/inomhus/granit/inomhus/stengolv/utomhus/kantsten-trappblock/trappor<p><span>Borstad granit är en populär stenplatta som passar bra i badrum på både golv och vägg. Lämpar sig även för hallar och entréer. Ytan ärborstad och är därför väldigt lättstädad. </span></p> <p>Detta är det självklara valet för den som är ute efter ett golv som verkligen vet vad den vill ha. </p> <p><span>Mått: 60*30 cm</span><br /><span>Tjocklek: 12mm</span><br /><span>Fasning: Ja</span><br /><span>Finish: Borstad</span><br /><span>Kalibrerad: Ja</span><br /><span>Passar i badrum: Ja</span><br /><span>Golvmaterial: Ja, mycket reptålig</span><br /><span>Väggmaterial: Ja</span><br /><span>M2 per paket: 1,08</span><br /><span>Plattor per paket: 5</span><br /><span>Förpackning: Frigolit</span><br /><span>Beräknat spill: 5-10%</span><br /><span>Går att köpa per paket: Ja</span><br /><span>Brytningsort: Asien</span><br /><span>Leverans: Levereras till hela Sverige, 5 arbetsdagar.</span></p>899
GRANIT ANTRACIT BORSTAD 60x30x1,2 cm
GRANIT ANTRACIT BORSTAD 60x30x1,2 cm
GRANIT ANTRACIT BORSTAD 60x30x1,2 cm
GRANIT ANTRACIT BORSTAD 60x30x1,2 cm

GRANIT ANTRACIT BORSTAD 60x30x1,2 cm

En snygg granit i mörkare grafitfärg. En tålig och vacker granit med otroligt tålig yta. Först flammas ytan i en komplicerad process, för att sedan borstas av kraftiga borstar för att bli "mjuk". Detta ger ytan en struktur som gör den lättstädad. Passa både för hall, kök och badrum.
899 SEK / m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: 3160301054XI

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Borstad granit är en populär stenplatta som passar bra i badrum på både golv och vägg. Lämpar sig även för hallar och entréer. Ytan ärborstad och är därför väldigt lättstädad. 


Detta är det självklara valet för den som är ute efter ett golv som verkligen vet vad den vill ha. 

Mått: 60*30 cm
Tjocklek: 12mm
Fasning: Ja
Finish: Borstad
Kalibrerad: Ja
Passar i badrum: Ja
Golvmaterial: Ja, mycket reptålig
Väggmaterial: Ja
M2 per paket: 1,08
Plattor per paket: 5
Förpackning: Frigolit
Beräknat spill: 5-10%
Går att köpa per paket: Ja
Brytningsort: Asien
Leverans: Levereras till hela Sverige, 5 arbetsdagar.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop