• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
446GRANIT GRÅ BORSTAD 600x300x12 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/granit/granit-gra-borstad-600x300x12-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Flisby-GRANIT-GRA-BORSTAD_621.jpgOutOfStock699SEK/utomhus/kantsten-trappblock/inomhus/granit/inomhus/stengolv/utomhus/kantsten-trappblock/trappor<p><span><span>Entrèen är det första besökaren möter. Ingången avspeglar en del av din personlighet och med en hall i granit så får man ett levande, praktiskt och snyggt golv som håller i alla väder och trender. Ett mer lättskött golv får man leta efter. Det bästa av allt är att vi nu har denna snygga granitplatta till ett galet lågt pris. Välkomna att fynda.</span></span></p> <p><span>Mått: 60x30 cm</span><br /><span>Tjocklek: 12mm</span><br /><span>Fasning: Ja</span><br /><span>Finish: Borstad</span><br /><span>Kalibrerad: Ja</span><br /><span>Passar i badrum: Ja</span><br /><span>Golvmaterial: Ja, mycket reptålig</span><br /><span>Väggmaterial: Ja<br /><span>Beräknat spill: 5-10%</span><br /><span>Brytningsort: Asien</span><br /><span>Leverans: Levereras till hela Sverige, 5 arbetsdagar.</span></p>699
GRANIT GRÅ BORSTAD 600x300x12 mm
GRANIT GRÅ BORSTAD 600x300x12 mm

GRANIT GRÅ BORSTAD 600x300x12 mm

Kvalitetsgranit till ett pressat pris, vi ger dig prisgaranti. Lägg denna snygga ljusa granit i hallen eller varför inte klä in en trappa eller dylikt. En av våra absoluta storsäljare.
699 kr

Produkten har utgått

Artikelnummer: 3160300054XI

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Entrèen är det första besökaren möter. Ingången avspeglar en del av din personlighet och med en hall i granit så får man ett levande, praktiskt och snyggt golv som håller i alla väder och trender. Ett mer lättskött golv får man leta efter. Det bästa av allt är att vi nu har denna snygga granitplatta till ett galet lågt pris. Välkomna att fynda.


Mått: 60x30 cm
Tjocklek: 12mm
Fasning: Ja
Finish: Borstad
Kalibrerad: Ja
Passar i badrum: Ja
Golvmaterial: Ja, mycket reptålig
Väggmaterial: Ja
Beräknat spill: 5-10%
Brytningsort: Asien
Leverans: Levereras till hela Sverige, 5 arbetsdagar.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop