product
26909Hill Ceramic Utomhusklinker Amstel Mörkgrå 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/hill-ceramic-utomhus-klinker-amstel-morkgra-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hill-ceramic-utomhus-klinker-amstel-morkgra-60x60-cm-stonefactory.se.jpgInStock636SEK/utomhusAmstel klinker 60.0x60.0 cm. Amstel har en matt mörkgrå yta med en rak kant. Det nominella måttet på denna platta är 600x600 mm. samt har en betong textur. Plattan är frostsäker och tål golvvärme. Den är lämpad för utomhusbruk med en tjocklek på 20mm. Amstel är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker. OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.826
  • Hem
  • Utomhus
  • Hill Ceramic Utomhusklinker Amstel Mörkgrå 60x60 cm
Hill Ceramic Utomhusklinker Amstel Mörkgrå 60x60 cm
Hill Ceramic Utomhusklinker Amstel Mörkgrå 60x60 cm

Hill Ceramic Utomhusklinker Amstel Mörkgrå 60x60 cm

hill
636 SEK / förp.
826 SEK / förp.
909 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.70m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: KLST6478

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Amstel klinker 60.0x60.0 cm. Amstel har en matt mörkgrå yta med en rak kant. Det nominella måttet på denna platta är 600x600 mm. samt har en betong textur. Plattan är frostsäker och tål golvvärme. Den är lämpad för utomhusbruk med en tjocklek på 20mm. Amstel är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker.
OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeHill Ceramic
Storlek i cm60x60
YtaMatt
FärgMörkgrå
Tjocklek i mm20
m20,7
Antal St2
MaterialUtomhusklinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop