• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
20426Minut Point Larmsystemhttps://www.stonefactory.se/utomhus/hemlarm/minut-point-larmsystem?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Skarmavbild-2019-01-04-kl.-12.18.50.pngInStock1499SEK/utomhus/hemlarmPoint Smart Hem och Båt Alarm Point är ett smart båt och hemlarmsystem som är användarvänligt. Point-säkerhetssystemet installeras på några minuter och fungerar med Wi-Fi. Den går på ett uppladdningsbart batteri som varar i 3-6 månader beroende på miljöförhållandena och kan laddas med den medföljande USB-C kabeln. Skydda ditt hem och båt Point är det nya båt och hemlarmet som passar lägenheten lika bra som sommarstugan. Det är enkelt att installera samtidigt som det värnar om din integritet. Översikt från din smartphone Point är designad för att inte störa dig i onödan, men om det oväntade inträffar får du direkt en notifikation och möjlighet att agera. Digital grannsamverkan Med Point samarbetar du med dina grannar mot inbrott. Genom appen kan du kalla på hjälp när du inte har möjlighet att göra det själv. Igenkänning av andra alarm När andra alarm i ditt hem tjuter får du en notifikation till din smartphone om händelsen. Håll koll på inomhusklimatet Point håller koll på inomhusklimatet och ger dig en översikt på bland annat temperatur, luftfuktighet, mögelrisk och ljudnivå. Perfekt för sommarstugan. Automatiskt alarm Point kan aktiveras automatiskt genom att känna av när den sista personen har lämnat huset. Installera själv på 10 minuter Installera Point med din smartphone och montera Point i taket med antingen medföljande tejp eller skruv. Ditt hem är bara ett klick bort Med Point appen kan du styra larmet, hålla reda på din hemmiljö och bjuda in gäster - var du än är. Premiumfunktioner Med Premium kan du dela tillgång till din familj och vänner. Om du inte är hemma söker Point upp närmsta support bland ditt nätverk för att hjälpa till att lösa oväntade situationer. ______________ 12 månader Premium ingår. 49 SEK/Månaden €4.99/Månaden ______________ Kompatibel med: IFTTT. Google Assistant, Home Assistant, HomeKit (planerad), Alexa (planerad). Certifieringar: CE FCC, IEC62133, IC (ISED). USB-C laddningskabel medföljer i förpackningen. 1499

Minut Point Larmsystem

Smart larmsensor

Point är ett smart båt och hemlarmsystem som är användarvänligt. Point-säkerhetssystemet installeras på några minuter och fungerar med Wi-Fi. Den går på ett uppladdningsbart batteri som varar i 3-6 månader beroende på miljöförhållandena och kan laddas med den medföljande USB-C kabeln.
1499 SEK / st.

Artikelnummer: MT-P2

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop