• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
32756Laddbox Charge Amps Halohttps://www.stonefactory.se/utomhus/e-mobilitet/charge-amps-halo-32756?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Laddbox-Charge-Amps-Halo-Stonefactory.jpgInStock15690SEK/utomhus/utomhus/e-mobilitetLaddboxen laddar på 16 ampere, vilket ger 2 mil per timme om du väljer 1-fas eller 5 mil per timme om du väljer 3-fas. Innehåll: 7,5 meter fast kabel, plug & charge Uppkopplingsbar via Wi-Fi med möjlighet till styrning via mobil Extra eluttag för ström till elcykel, dammsugare eller annat Typ 2 – Europeisk standard som passar de flesta elbilar och laddhybrider <p> Charge Amps Halo är en robust laddbox med modern design. <p> Halo är optimerad för att ladda din elbil snabbt och smidigt där den normalt står parkerad, hemma eller på arbetsplatsen. <p> Med sin unika design är den en av de minsta laddboxarna på den svenska marknaden. <p> Halo har en fast installerad kabel för din bekvämlighet. Plug & charge <p> Laddboxen har Typ 2-kontakt, vilket är standard i Europa och passar de flesta elbilar och laddhybrider. <p> Denna laddbox är berättigad till ladda hemma-stödet! <p> Halo finns både som 1-fas och 3-fasladdare 15690

Laddbox Charge Amps Halo

Denna laddbox är berättigad till GRÖN TEKNIK STÖDET!

Laddboxen från Amps laddar på 16 ampere, vilket ger 2 mil per timme om du väljer 1-fas eller 5 mil per timme om du väljer 3-fas.

1-fas fungerar bra för en laddhybrid, medan 3-fas fungerar bäst för en renodlad elbil.

Vår rekommendation är att alltid framtidssäkra och välja 3-fas med lastbalansering, då kan du ladda både din elhybrid och om du sedan byter till en elbil så är att framtidssäkrat för även detta.
15690 SEK / st.

Artikelnummer: chargeampshalo-1fas

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory