product
13779Spabad DenForm Infinityhttps://www.stonefactory.se/utomhus/denform-utespa-infinity?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/denform-utespa-infinity-stonefactory(1).jpgInStock98995SEK/utomhus/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/denform-spabadEtt av Denforms största och mest pampiga utomhusspa med 7 sittplatser och hela 78 massagemunstycken. Dessa drivs av två kraftfulla vattenpumpar som kommer möra upp dina muskler ordentligt. Karet är isolerat enligt Denforms EcoHeat-system med en kombination av skum och värmereflekterande folie. Isoleringen är extra viktig i det svenska vinterklimatet, strömförbrukning blir inte lika hög då värmeförlusterna är så pass reducerade. Vattnet i ett utespa ska inte bytas särskilt ofta, därför är det viktigt att det hålls rent! Tack vare en potent ozonrengörare behövs inte särskilt mycket klor i vattnet för att hålla det bakteriefritt. Det finns självklart även ett bra filter som rensar vattnet på större partiklar. Du kontrollerar spabadet enkelt med det integrerade Balboa-styrsystemet. Utöver det allra viktigaste är karet utrustat till bredden av lyx; aromterapi, musikanslutning via smartphone och inbyggda pop-up högtalare, vattenfall och LED-ljusterapi. Det medföljer även ett thermolock samt en trappa! <b>Leverans</b> Efter lagd beställning kommer DenForm att ringa upp dig för att planera leveransen. Lastbilen som levererar spabadet klarar av att lossa badet vid tomtgräns så länge vägen är fullt farbar. Du kan även välja att få leveransen till en kranbilsfirma som sedan lyfter det till önskad plats. Observera att kostnaden för kranbilsfirman EJ ingår i köpet, utan blir en extra kostnad för dig som kund. Alla spabad från Denform kan användas med Wi-Fi. Wi-Fi modulen köpes separat. <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>DenForm</td> </tr> <tr> <td><b>Mått:</b></td> <td>B 2270 x H 830 L 2270 mm</td> <tr> <td><b>Antal jets:</b></td> <td>66 st roterande jets + 12 st luftmunstycken</td> </tr> </tr> <tr> <td><b>Volym:</b></td> <td>1900 l</td> </tr> <tr> <td><b>Färg på kar:</b></td> <td>White sterling</td> </tr> <tr> <td><b>Färg på ram:</b></td> <td>Grå</td> </tr> <tr> <td><b>Antal Personer:</b></td> <td>7 st</td> </tr> <tr> <td><b>Manöverpanel:</b></td> <td>Ja, Balboa</td> </tr> <tr> <td><b>Massagepump:</b></td> <td>2 st (3 hk)</td> </tr> <tr> <td><b>Spänning:</b></td> <td>380 V</td> </tr> <tr> <td><b>Elanslutning</b></td> <td>3x16A+0 och jord</td> </tr> <tr> <td><b>Ryggmassage:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Fotmassage:</b></td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td><b>Belysning:</b></td> <td>LED-ljus</td> </tr> <tr> <td><b>Rengöring:</b></td> <td>Ozonrengörare</td> </tr> <tr> <td><b>Radio:</b></td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Lucite/Aristech</td> </tr> <tr> <td><b>Vikt:</b></td> <td>350 kg</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>109995
Spabad DenForm Infinity
Spabad DenForm Infinity
Spabad DenForm Infinity
Spabad DenForm Infinity
Spabad DenForm Infinity
Spabad DenForm Infinity
Spabad DenForm Infinity
Spabad DenForm Infinity
Spabad DenForm Infinity
Spabad DenForm Infinity
Spabad DenForm Infinity

Spabad DenForm Infinity

78 jets

denform
98995 SEK / st.
109995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: US263036-1

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ett av Denforms största och mest pampiga utomhusspa med 7 sittplatser och hela 78 massagemunstycken. Dessa drivs av två kraftfulla vattenpumpar som kommer möra upp dina muskler ordentligt. Karet är isolerat enligt Denforms EcoHeat-system med en kombination av skum och värmereflekterande folie. Isoleringen är extra viktig i det svenska vinterklimatet, strömförbrukning blir inte lika hög då värmeförlusterna är så pass reducerade.
Vattnet i ett utespa ska inte bytas särskilt ofta, därför är det viktigt att det hålls rent! Tack vare en potent ozonrengörare behövs inte särskilt mycket klor i vattnet för att hålla det bakteriefritt. Det finns självklart även ett bra filter som rensar vattnet på större partiklar. Du kontrollerar spabadet enkelt med det integrerade Balboa-styrsystemet. Utöver det allra viktigaste är karet utrustat till bredden av lyx; aromterapi, musikanslutning via smartphone och inbyggda pop-up högtalare, vattenfall och LED-ljusterapi. Det medföljer även ett thermolock samt en trappa! Leverans Efter lagd beställning kommer DenForm att ringa upp dig för att planera leveransen. Lastbilen som levererar spabadet klarar av att lossa badet vid tomtgräns så länge vägen är fullt farbar. Du kan även välja att få leveransen till en kranbilsfirma som sedan lyfter det till önskad plats. Observera att kostnaden för kranbilsfirman EJ ingår i köpet, utan blir en extra kostnad för dig som kund. Alla spabad från Denform kan användas med Wi-Fi. Wi-Fi modulen köpes separat.

Varumärke: DenForm
Mått: B 2270 x H 830 L 2270 mm
Antal jets: 66 st roterande jets + 12 st luftmunstycken
Volym: 1900 l
Färg på kar: White sterling
Färg på ram: Grå
Antal Personer: 7 st
Manöverpanel: Ja, Balboa
Massagepump: 2 st (3 hk)
Spänning: 380 V
Elanslutning 3x16A+0 och jord
Ryggmassage: Ja
Fotmassage: Nej
Belysning: LED-ljus
Rengöring: Ozonrengörare
Radio: Nej
Material: Lucite/Aristech
Vikt: 350 kg
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeDenform
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop