product
28942S:t Eriks Dekorsten Älvdalsporfyr 6-12 mm 750kghttps://www.stonefactory.se/utomhus/natursten/st-eriks-dekorsten-alvdalsporfyr-6-12-mm-750kg?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/alvdalsporfyr-stonefactory.jpgInStock3450SEK/utomhus/natursten/utomhus/dekorsten-sjosten/utomhusS:t Eriks har ett brett sortiment av noga utvalda dekorstenar, alla är anpassade till vår svenska miljö. Stenarna håller hög kvalitë som ger en exklusiv känsla. Dekorationssten kan ersätta marktäckande växter för att behålla fukten i jorden och hjälpa till att hålla ogräsen borta. <div>Dekorsten har många olika användningsområden. Du kan välja mellan större kullerstenar, grövre sjösten, flisat skifferkross eller den fina sjöstenssingeln. Du hittar alla stenar i flera färgvariationer. Lägg ut dekorsten intill fasaden för att slippa skvättande regnvatten och skapa en prydlig och lättskött avslutning på gräsmattan. En slingrande grusgång med dekorsten är en vacker effekt som binder samman olika delar i trädgården.</div> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/produktblad-alvdalsporfyr.pdf"><b>Klicka här för Produktblad</b></a> <BR> 3450
S:t Eriks Dekorsten Älvdalsporfyr 6-12 mm 750kg

S:t Eriks Dekorsten Älvdalsporfyr 6-12 mm 750kg

steriks
3450 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 3113-060750

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

S:t Eriks har ett brett sortiment av noga utvalda dekorstenar, alla är anpassade till vår svenska miljö. Stenarna håller hög kvalitë som ger en exklusiv känsla. Dekorationssten kan ersätta marktäckande växter för att behålla fukten i jorden och hjälpa till att hålla ogräsen borta.
Dekorsten har många olika användningsområden. Du kan välja mellan större kullerstenar, grövre sjösten, flisat skifferkross eller den fina sjöstenssingeln. Du hittar alla stenar i flera färgvariationer. Lägg ut dekorsten intill fasaden för att slippa skvättande regnvatten och skapa en prydlig och lättskött avslutning på gräsmattan. En slingrande grusgång med dekorsten är en vacker effekt som binder samman olika delar i trädgården.
Klicka här för Produktblad

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
TypDekorsten
Mått6-12 mm
FärgBrun
Bredd6-12 mm
Längd6-12 mm
Körbar
Pall1st/pall
Vikt (kg)750kg/säck
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop