product
10844Benders Takpannor Betongpanna Palema 2-kupig Benderit Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/takpannor/benders-takpannor-betongpanna-palema-2-kupig-benderit-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/benders-takpannor-ytbehandlad-2-kupig-benderit-svart.jpgInStock1140SEK/utomhus/utomhus/takpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/palemaBender Benderit är i grunden en helt genomfärgad takpanna för att ytterligare framhäva färgen på taket. Ytbehandlingen är speciellt framtagen för att appliceras på betongtakpannor och har en mycket lång livslängd. Benderit är en egenutvecklad och producerad färg vilket säkerställer högsta kvalité. Alla produkter ytbehandlas två gånger. Den tvåkupiga takpannan är den måste sålda pannan i Sverige sedan 60-talet. Bender Palema är det mest lättlagda taket. <b>Antal styck/kvm</b> -8,9 st/kvm vid 14 graders lutning -9,8 st/kvm vid 18 graders lutning. <b><i>OBS! </i></b> <i>Upp till 2 % kross vid leverans kan förekomma och ersätts inte.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Benders-Laggningsanvisning-Betongpannor.pdf"><b><u>Klicka här för läggningsanvisning för betongpannor</u></b></a> <BR> 1140
  • Hem
  • Utomhus
  • Benders Takpannor Betongpanna Palema 2-kupig Benderit Svart
Benders Takpannor Betongpanna Palema 2-kupig Benderit Svart
Benders Takpannor Betongpanna Palema 2-kupig Benderit Svart

Benders Takpannor Betongpanna Palema 2-kupig Benderit Svart

benders
OBS! Säljs i helpall och halvpall.
2280 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: BEND-020020

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bender Benderit är i grunden en helt genomfärgad takpanna för att ytterligare framhäva färgen på taket. Ytbehandlingen är speciellt framtagen för att appliceras på betongtakpannor och har en mycket lång livslängd. Benderit är en egenutvecklad och producerad färg vilket säkerställer högsta kvalité. Alla produkter ytbehandlas två gånger.
Den tvåkupiga takpannan är den måste sålda pannan i Sverige sedan 60-talet. Bender Palema är det mest lättlagda taket. Antal styck/kvm -8,9 st/kvm vid 14 graders lutning -9,8 st/kvm vid 18 graders lutning. OBS! Upp till 2 % kross vid leverans kan förekomma och ersätts inte.

Klicka här för läggningsanvisning för betongpannor

Specifikationer

VarumärkeBenders
SeriePalema
TypTakpanna
MaterialBetong
FärgSvart
Bredd330 mm (byggbredd 300 mm)
Längd420 mm (bygglängd 310-375 mm)
Körbar
Pall240 st/pall
Vikt (kg)4,1 kg/st
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop