• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
Publicerad: 161004 
M Swedish green är den senaste serien från Bricmate som lanserades i dagarna. Granitkeramiken Swedish Green har en matt yta och varierar likt marmor i mönster och nyans. Swedish Green är inspirerad av den trendiga svenska kolmårdsmarmorn som utmärker sig med en vacker grön ton och beige/gråa skiftningar.

 
Som Sveriges största kakelbutik online är det glädjande att i år avtäcka priset för årets bästa keramiska platta för 2017. Den hedrande utnämningen går till Swedish Green från Bricmate som har tagit fram sin kollektion Swedish Green, en granitkeramik för vägg och golv som efterliknar den Svenska kolmårdsmarmorn.
 

Kolmårdsmarmor är bland det finaste vi har här i Sverige. Ett material som bland annat hittas på Drottningholms slott och på Kungliga Operan. Tidigare har man brutit marmorn i Krokek utanför Kolmården, brottet stängdes dock 1978 men idag har man återigen upptagit en liten produktion. Efterfrågan är dock högre än utbudet, med långa leveranstider som följd. I och med lanseringen av Swedish Green blir det mer lättillgängligt att få det vackra utseendet som kolmårdsmarmorn ger och framförallt till ett betydligt billigare pris.
 
Swedish Green är en underhållsfri granitkeramik med marmorimitation av Kolmårdsmarmor. Den har granitkeramikens alla egenskaper med en underhållsfri yta och dessutom reptålig vilket gör att den lämpar sig utmärkt i hårt trafikerade miljöer, en hall, entré och även i badrummet. Den är frostbeständig och passar utmärkt till golvvärme. 
 
Swedish Green kommer att vara en lagervara och lanserar den 1:a oktober 2016. Vi erbjuder redan nu möjligheten att förebeställa Swedish Green keramikplatta. 
 
Swedish Green lanseras i följande format: 
 
      596x596x10 mm                                                    
 
      
 
    
      297x596x10mm
 
 
      197x596x10mm
 
 
    297x297x10mm
 
     
    147x297x10mm    
 
 
 
Vi är riktigt glada att Bricmate även tagit fram Swedish Green som mosaik. Det blir nu enkelt och prisvärt att lägga kolmårdsmosaik i köket eller badrummet. 
 
 
 
Samtliga keramikplattor har en matt behaglig yta som även är halksäkra och passar bra i publika miljöer.
 
Ifall du vill skapa ett elegant utseende av kolmårdsmarmor i trappor så finns självfallet det alternativet. 
 
 
 
Vi ser fram emot en spännande höst och vår 2017 med att se färdigställda projekt med de nya keramikplattorna Swedish Green från Bricmate. Hoppas ni tycker det är lika intressant och spännande som vi. Som vi tidigare skrev är serien Swedish Green inspirerad av Kolmårdsmarmor som onekligen är bland det finaste vi har här i Sverige.

Självklart har vi även äkta Kolmårdsmarmor gjord från den riktiga stenen som bryts utanför Norrköping. Leveranstiden för äkta kolmårdsmarmor ligger på ca 2-3 veckor för 200xfallande och övriga storlekar 4-5 veckor så hör gärna av dig i god tid till oss så att vi kan lägga in er beställning till fabriken. Vi tycker att det definitivt är värt att vänta ett par veckor då en äkta sten alltid är en äkta sten, men det är bra att känna till vilka alternativ som erbjuds på marknaden och Swedish Green är ett bra alternativ.


Helena Wellander Trendbevakare Stonefactory.se

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory