• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
Publicerad: 170407

England har varit det ledande landet inom badrumsdesign sedan förra sekelskiftet. Denna kollektion från välkända Twyford är skapad för att tillgodose den svenska marknaden och passa in i det svenska hemmet fast med den viktorianska brittiska stilen som så många av oss gillar. Produkterna i kollektionen gör det möjligt för dig att skapa en elegant och viktoriansk engelsk stil! Nu kan även ni få till en "Downtown Abbey" känsla hemma i Sverige.

Klassisk viktorians tidstypisk elegans

Som vi tidigare nämt, så är denna kollektion från Twyford inspirerad av den traditionella brittiska, viktorianska känslan. Här kan du välja mellan fristående alternativ med raka linjer eller rundade hörn, stilrena och snygga toaletter och handfat. Den klassiska stilen ger ditt badrum en elegant och exklusiv känsla. På golvet till dessa vitvaror matchar vi gärna med ett schackrutigt golv eller den åttakantiga klinkerplattan Chess Oktagon från Lhådös Kakel. På väggarna sätter vi gärna en vit, rektangulär kakelplatta med en rustik känsla, t ex. Etina Blano 10x20 cm från Vives.

Bild 1: Klinkergolv Chess Oktagon

Bild 2: Tvättställ Twyford Clarice 5-CL4211WH

Bild 3: Toalett TWYFORD 5-10103.00

Bild 4: Toalett TWYFORD 5-CL2611WH

Det lilla extra!

Till detta vill vi såklart ha ett badkar på tassar. Tassarna bidrar också till det eleganta och sätter en personlig prägel på ditt badrum. Tassbadkar är inte bara snyggt, det är samtidigt väldigt modernt, bekvämt och funktionellt. Den lite högre kortsidan, på just det här badkaret, ger ett extra skönt stöd för ryggen. Titta även gärna på Bathlife där även de erbjuder prisvärda badkar med lejontassar.

Bild 5: Tassbadkar NEPTUN LEJONTASS VIT

Den brittiska, viktorianska stilen!

Att renovera med rätt känsla av byggnadsvård för att behålla sekelskifteskänsla och brittisk viktoriansk stil är väldigt kul. Hoppas ni fann lite härlig inspiration om den brittiska, viktorianska stilen! Hör gärna av er vid frågor eller funderingar, vi hjälper gärna till.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop