• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
Publicerad: 161013

I somras besökte Mattias Jacobson från Stonefactory.se en utav våra kunder ute på Ekerö som renoverat sitt hus. Mattias är själv kakelläggare och plattsättare och jobbar dels med inköp hos oss på Stonefactory och är även vår reporter på Stonefactory TV och Stonefactory Magazine. Under hösten kommer ni även få bekanta er mer med Mattias och vi kommer erbjuda er en kakelskola så ni kan lära er grunden om hur man kaklar i hemmet.

Tillsammans med vårt TV-team besökte Mattias vår kund Håkan Ramsin som bor på en gård ute på Ekerö. Håkan har handlat hos Stonefactory.se flera gånger och tycker det är enkelt och smidigt att beställa kakel och klinkers på nätet och sedan få det hemlevererat. "Framförallt är det oerhört skönt att slippa ta bilen in till stan och vimla bland bland alla köer. Istället kan jag enkelt titta och välja det jag behöver på min Ipad eller mobiltelefon. Det allra bästa är att det kommer en lastbil och leverar allt direkt till dörren inom 2-3 dagar. I min ålder orkar man inte lasta på allt i en bil och bära", säger Håkan.

Gården köptes för några år sedan och behövde en helrenovering. Själva renoveringen har gjorts i olika etapper eftersom det tar tid att renovera. Hela köket byggdes om och Håkan använde ett enkelt och billigt vitt kakel. Köket gjordes om till ett stort öppet bondkök så att det enkelt går att laga mat i en större samling.

Håkan hade en intensiv sommar då även badrummet renoverades från grunden. I badrummet har det lagts klassisk svensk kolmårdsmarmor. "Kolmårdsmarmor är det finaste vi har här i landet och ger en tyngd på golvet", säger Håkan. Det ser oerhört elegant ut och marmor kommer hålla i flera hundra år. På väggarna valde Håkan italiensk carraramarmor som bidrar med en elegans och ljus färg till badrummet.

Eftersom det var en helhetsrenovering av badrummet så valde Håkan att även köpa ett helt nytt badkar, toalettstol och handfat från Stonefactory.se "Det blir lätt att man snålar lite när man renoverar, men när man ändå renoverar hela badrummet så kan man lika gärna renovera allt ordentligt så blir det helt klart", säger Håkan och skrattar lite.

Förra året var likaså ett intensivt renoveringsår för Håkan. Då köptes flera ton av marksten som skulle läggas på utegården. Men Håkan tycker det gick enkelt och smidigt. Att lägga marksten utanför huset var det enklaste i hela renoveringsprocessen.

En av Håkans stora passioner är att odla och han visade stolt upp orangeriet han byggde för tre år sedan. I växthuset har Håkan lagt ett granitgolv som han är väldigt nöjd med.

Vill ni se hela filmen med Håkan när han visar upp sitt hus och sin vinkällare? Klicka här!


Helena Wellander Trendbevakare Stonefactory.se

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory