• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
Publicerad: 170309

Marmorbord är något som nästan alla vill ha i sitt hem. Marmor i alla dess former syns överallt på Instagram. Det kan vara allt från marmorbord, marmorbrickor, marmorgolv, bänkskivor eller marmor i badrummet. Särskilt populär är carraramarmor från Italien som verkligen är här för att stanna.

Att marmorbord har blivit så oerhört populära är egentligen inget konstigt. Det är enkelt att inreda med ett marmorbord vilket passar in i de flesta stilarna. Dessutom kan man enkelt sätta sin egen prägel med små inredningsdetaljer. Detta kan vara mässing, små prydnadsljus, en snygg bricka, ja det finns oändligt med kombinationsmöjligheter.

Dessutom passar marmor väldigt bra till vår skandinaviska stil. Att marmor även är hållbart är även det en viktig faktor som har hög betydelse. Det är enkelt att sköta om ett impregnerat marmorbord, impregnering görs vid behov. I annat fall fungerar grön såpa och vatten utmärkt att rengöra med.

De marmorbord som är extra populära nu förutom de ljusare marmortyperna är särskilt grön och svart marmor. Den gröna marmorn är extra snygg med mässingsinredning som är ett trendsäkert val för den inredningsintresserad.

Marmor är lyxigt, tidlöst och ett säkert inredningsval som uppskattas av de flesta. Sköter man om sitt bord så håller det sig fint i många år. Här kommer några tips kring hur ni ska ta hand om ert marmorbord på bästa sätt.

Så här tar du hand om ditt marmorbord:

1. Impregnera alltid dit marmorbord, då slipper du få eventuella fläckar

2. Undvik citron och sura rengöringsmedel då det kan bli fläckar i marmorn

3. Spiller du ut vin, ättika eller vinäger torka bort detta direkt

4. Använd aldrig klorin eller starka frätande medel på marmor

5. Underhållsstäda gärna med grön såpa och vatten

6. Glöm inte att impregnera ditt marmorbord regelbundet eller vid behov

Är ni intresserade att göra om hemma i vardagsrummet så hittar ni mängder med snygga marmorbord hos oss på stonefactory.se Klicka här för att titta på vårt breda sortiment av marmorbord just nu har vi riktigt bra kampanjer på sofistikerade och eleganta marmorbord i flera varianter, storlekar och marmortyper.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop