• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
Publicerad: 150510

Redan förra året lanserade Bricmate hexagoner i marmor i mindre format som är ungefär som en femkrona i storlek. Med tanke på hur ofta dessa sålde slut är det inte ett orimligt antagande att denna större hexagon i 10x10 cm kommer bli otroligt populär. Här ser ni den i både den vita carraran och i den gröna marmorn. Apropå sälja slut, så behöver ni inte vara oroliga, lagret är rejält påfyllt.

Således är vi väldigt glada att kunna erbjuda denna exklusiva italienska Bianca Carrara marmor i hexagoner i den större storleken 10x10 cm! Detta är en tidlös platta med ett format som gör den passar utmärkt i fastighetsrenoveringar där man vill behålla en sofistikerad sekelskiftskänsla. Plattan har rakskurna kanter, passar bra på både golv och vägg och finns i måtten 100X100 mm. Dessutom har plattan en honed (slipad) yta, vilket skapar en otroligt elegant och behaglig finish. 

Grön marmor är spännande på alla sätt

Nu till den nyhet som verkligen har potential att bli en ny trend. Denna nyhet är extra spännande att presentera eftersom vi i Sverige alltid haft en förkärlek till grön marmor som Kolmårdsmarmor eller Ekebergsmarmor. Bricmate har även lanserat den hexagonformade plattan i en vacker grön färg i måtten 100X100 mm. 

Plattan har en polerad blank yta och vi skulle säga att marmorn är ett mellanting av kolmårdsmarmor och Ekebergsmarmor, kanske lite närmare Ekebergsmarmor då den drar mer åt det mörkgröna än åt det ljusgröna. Visst är plattorna vackra? De hexagonala plattorna i grön marmor finns även i en mindre storlek som är ungefär som en 5-krona. 

Plattan gör sig utmärkt på ett badrumsgolv eller på ett hallgolv med vitt kakel på väggarna. Inredningsmässigt är detta lite av en revolution då grön marmor i hexagoner i princip varit omöjlig att få tag i fram till nu. Just grön marmor efterfrågas bland våra kunder och har alltid varit otroligt populär, förmodligen på grund av dess exklusivitet och elegans. Idag hittar man grön marmor i många sekelskifteshus hus runt om i hela Sverige. Vi hoppas att ni har tyckt om att läsa om dessa exklusiva nyheter från Bricmate! Produkterna kommer i mitten på augusti men går att förbeställa redan nu.


Helena Wellander Trendbevakare Stonefactory.se

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory