• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
Publicerad: 141108

I veckan lanserade Bricmate sina senaste nyheter för 2015, exklusiva plattor i granitkeramik med inspiration av marmor. Under året har vi sett att det finns en markant ökad efterfråga bland våra kunder för dessa typer av plattor. Hexagonformade plattor skapar en känsla av elegans, kvalitet och finess och det är därför vi tror att de är så populära bland våra kunder.

Med känsla för natursten

Bricmates nyheter består av fyra olika serier: Statuario Honed, Grey Fleury Honed, Green Marble Polished och italiensk Carrarmarmor Honed. Statuario Honed och Grey Fleury Honed har en matt slipad finish och är gjorda av underhållsfri granitkeramik. Nyheterna i äkta marmor är formade i härliga hexagoner skurna i Green Marble och Italiensk Carraramarmor. Nedan ser ni en platta från serien Statuario Honed (slipad), en vacker och exklusiv granitkeramik från Italien.

Den vitgrå plattan har en ljus vit grundton med sofistikerade gråa ådror som skapar en lyxig och levande yta, inspirerad av den världskända Statuariomarmorn. Det härliga med att plattan är gjord i granitkeramik är att den är helt underhållsfri. Dessutom är priset på plattan en bråkdel av vad man annars får betala för Statuariomarmor av denna kvalitet och finish. Plattan finns i ett brett utbud av storlekar i måtten 595x595, 296x595, 296x296, 147x147 och 48x48 mm.

Vi ser att dessa plattor kommer att passa utmärkt i ett badrum, hall eller kök och ytans behagliga behandling skapar en känsla av italiensk elegans och finess. Vi tror att den här plattan kommer bli väldigt populär bland alla dem som har en förkärlek till det naturliga materialvalet.

Spräckliga och härliga vener i Grey Fleury

Om ni istället föredrar en mörkare platta med vacker ådring skulle vi rekommendera serien Grey Fleury Honed. Även Grey Fleury är i grunden baserad på en italiensk marmor med en mörkare grå ton och kraftiga härligt spräckliga vener. Plattan ser ut som en kombination av kalksten och marmor, med den gråa färgen från kalksten kombinerat med vackra livfulla vener som man hittar i marmor. Kanske det bästa av två värdar kombinerat i en platta.

Självklart är även denna serie helt underhållsfri.

Formaten som ingår i serien finns i storlekarna 595x595, 296x595, 296x296, 147x147 och i 48x48 mm. Denna granitkeramik har en grå ton med vackra vener som har ett genomslag i plattan som skapar en unik känsla. Visst är den snygg?

Den behagligt slipade ytan och venerna med dess spräcklighet skapar ett vackert liv i plattan. Vi tror detta kommer bli en riktigt stor hitt bland inredare runtom i Sverige och att vi inom kort kommer se denna platta i många badrum runt om i landet.


Helena Wellander Trendbevakare Stonefactory.se

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory