• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
Publicerad: 170118

Att inspireras av kakel, klinker och marmor är inte särskilt svårt. Speciellt när vi får in så mycket härliga bilder på slutresultat från våra kära kunder. I detta inlägg har vi valt att fokusera på inspirationsbilder som vi fått inskickade till oss, med tema: Vit Italiensk marmor, den klassiska vita marmorn. Bianco Carrara, i olika format och utföranden.

Ett stort Tack till alla Er kunder som skickar in era fantastiska bilder. Vi tycker det är superkul att få se slutresultatet och här kommer nu lite inspiration från er kunder som har handlat hos oss på stonefactory.se

Här kommer nu ett urval från er kunder som har skickat in bilder på era renoveringsprojekt till oss. Vi tycker att det blev helt otroligt snyggt. Vad tycker ni? Här nedan kommer mängder av härlig inspiration!

I bilden ovan ser ni en snygg vitgrå marmor i Bianco Carrara i storleken 30x60 cm med en slipad yta. Vid golvbrunnen har kunden här valt att lägga en hegaxon, även den i Italiensk marmor och i Bianco Carrara. Detta är både snyggt och praktiskt. Dels är det enkelt att få till ett bra fall, men det är även halksäkert och dessutom skönt att stå på. Om ni vill se fler varianter av Bianco Carrara marmor så hittar ni dessa här

I denna bild ser vi ett exempel på när byggnadsvård är som allra bäst. Kunden har lagt en Bianco Carrara i fiskbensmönster. Här har vi en härlig sekelskifteslägenhet där carrara marmorn i fiskbensmönster passar in helt perfekt. Kunden har här valt att arbeta med materialval av högsta klass för att få till en enhetlighet utöver det vanliga. Klicka här om ni är intresserade av att veta mer om Bianco Carrara i fiskbensmönster

Även här ser vi ett exempel på stilren renovering. Handfatet är i Carraramarmor och på golvet har kunden lagt en slipad carraramarmor. Det är alltid härligt att se inredning och en finish i genomgående material som följer ett enhetligt tema och i detta fall har kunden har gjort det med bravur. Utöver detta har man även monterat inbyggda blandare från Tapwell i mässing. Snyggt! Ni hittar även blandare från Tapwell hos oss på Stonefactory under badrumsinredning. Klicka här för att titta på blandare från Tapwell.

Marmor i fiskben och fiskfjäll är nya och spännande format hos oss på stonefactory. Här går man tillbaka till det klassiska och stilrena. I denna bild får vi se ett exempel på en stilren och sofistikerad renovering med marmor i fiskfjällsformat. Detta projekt har ett otroligt bra slutresultat och är en av våra absoluta favoriter.

Det är onekligen något speciellt med marmor i format av fiskfjäll. Här har kunden framhävt detta material på ett helt fantastiskt sätt. Klicka här om ni är intresserade av att veta mer om Bianco Carrara i fiskfjällsmönster

Vi hoppas att ni har blivit lika inspirerade som vi av alla dessa härliga bilder. Om ni har ett badrumsprojekt där ni har använt er av produkter från Stonefactory.se så får ni jättegärna maila in dessa till oss så kommer ni ha möjlighet att komma med i nästa Stonefactory Magazine eller på vår inspirerande Instagram.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory