• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
Publicerad: 180310

Det finns hela finns 1.7 miljoner braskaminer i hushållen i Sverige. I TV4 morgon diskuteras huruvida man bör byta sin gamla braskamin eller inte. Energimyndigheten har gjort en undersökning och flertalet test. I sin undersökning konstaterar energimyndigheten att det är hög tid att se över sin gamla braskamin från 80 - och 90-talet och titta på att uppgradera den med en nyare modell.

Genom att byta sin braskamin till en mer modern braskamin kan man spara 20 % av vedförbrukningen och minska miljöutsläppen med upp till 85 %.

Vad ska man tänka på när man köper en bra braskamin?

Stonefactory har tagit fram ett sortiment från erkända leverantörer som Aduro , Nordic Heading och Romotop som är effektiva och miljövänliga. Genom att köpa en ny braskamin bidrar till du en bra miljöpåverkan. Den stora skillnaden med nya moderna kaminer är att de är betydligt mer täta och läcker inte in luft som gamla kaminer.

En populär braskamin är en vägghängd kamin som sparar yta och är väldigt praktisk. Den smälter snyggt in i miljön och utgör en diskret prydnad i hemmet.

Vänta inte med att byta braskamin till nästa vinter. Det tar tid att planera och ett inköp av kamin och installation. Under våren kan du passa på att köpa en modern braskamin och installera den i god tid för att möta hösten och vintern med en miljövänlig braskamin.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop