• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
Publicerad: 170620

Bathlife skapar badrumsmöbler och badrumsprodukter som passar in i just ditt hem och för din personliga sfär. Produkterna från Bathlife ger ett snyggt och funktionellt badrum med rätt känsla till förstklassiga priser. I sortimentet hittar vi bland annat badkar och massagebadkar, duschar, duschväggar och duschkabiner, tvättställ och handfat , samt badrumsmöbler. Bathlife har ett tydligt mål att leverera kvalitativa produkter som är utvecklade med etik och miljö i åtanke. Bathlife's egna medarbetare finns på plats runt om i Europa och i Asien för säkerställa kvalitén i material och produkter.

Bild: Bathlife Tassbadkar Fossing 573501

Oavsett vilken dag det är,

så börjar och slutar den med en stund i ditt badrum

Duschar, duschväggar & duschkabiner

Duscha är något vi gör dagligen och vi på Stonefactory vill att våra kunder alltid ska kunna njuta av en ljuvlig och harmonisk dusch. I vårt sortiment har vi främst riktat in oss på just det, att skapa en harmonisk och lite lyxigare duschmiljö, men självklart finns det också enklare duschalternativ. Duschar och duschkabiner från Bathlife är producerade i härdat glas och profilerna i aluminium. Våra olika modeller från Bathlife hittar ni såklart på Stonefactory.se

Bild 1: Bathlife Duschhörn frostrandig Orio 2692

Bild 2: Bathlife Duschhörn Mångsidig 728477

Badkar och massagebadkar

Vad är bättre än ett avkopplade bad? Badkaret tar oftast upp mest plats i ett badrum och bör därför väljas med omsorg. Det är viktigt att tänka igenom vilka detaljer och känslor man vill förmedla. Idag finns en rad av olika modeller, former och färger på badkar, valmöjligheterna är nästan oändliga. Ska det vara ett fristående badkar eller ska det stå mot en vägg? Är det ett tidlöst, klassiskt badrum så kanske ett badkar med lejontassar kan vara något? Vill man istället jobba med rena och avskalade linjer så kanske man ska titta på ett badkar med mjukare linjer som ger en mer modern känsla. I vårt sortiment på Stonefactory har vi noga valt ut ett bredd sortiment som vi tror kan passa just er. Alla badkar från Bathlife levereras kompletta med bottenventil, avloppsslang och ställbara fötter. Alla badkar har material av högsta kvalité och är förstärkta med glasfiber för extra stabilitet.

Bild 1: Bubbelbadkar Bathlife Class 545692

Bild 2: Badkar Bathlife fristående rakt 553390

Tvättställ och handfat

Precis som med badkaren, så finns det ofantligt många varianter av tvättställ och handfat. Dels har vi de klassiska väggmonterade handfaten, men i fler och fler hem ser vi nu det mer moderna och stilrena fristående handfaten som oftast monteras på en stenskiva eller en betongskiva ovanför ett underskåp. Med rätt modell så kan man skapa en unik prägel i sitt badrum. Handfaten från Bathlife är producerade i porslin eller gjutmarmor. I denna kategori har vi valt ut ett sortiment som vi tror kommer passa just er.

Bild 1: Tvättställ Bathlife Fast

Bild 2: Tvättställ Bathlife Emfas

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler är en viktig detalj i badrummet som ska vara både snygg och innehålla förvaring och funktionalitet. Man bör tänka på vilken känsla och hur mycket förvaring man behöver när man gör sitt val av badrumsmöbler. Badrumsmöblerna från Bathlife levereras färdigmonterad för enkelhetens skull. Möblerna är tillverkade av mdf och hög ytfinish. Lådorna är mjukstängande och har gångjärn från välkända varumärken. Planera ert badrum väl och välj den stil och färg som passar just er.

Bild 1: Bathlife tvättställsskåp Glädje Vit 728125

Bild 2: Bathlife tvättställsskåp Utrymme mattsvart 489464

Ska du renovera ditt badrum eller har du andra frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss.

GLAD PÅSK ÖNSKAR VI PÅ STONEFACTORY

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory