• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
Publicerad: 180315

För några veckor besökte vi Stockholmsmässan och Stockholm Furniture & Light Fair som är världens största mötesplats för skandinavisk design. Mässan är ett utmärkt tillfälle att snappa upp de senaste designtrenderna som pågår just nu. Här kommer lite smått och gott från mässan.

J Norrvange med inspiration från Gotland

Bricmate passade under mässan på att lansera sin nya serie Norrvange inspirerad av svensk kalksten från Gotland. Vi tror detta kommer bli en storsäljare då den har en härlig levande känsla. Det var knappt att vi som naturstensexperter kunde urskilja att det var en granitkeramik och inte en kalksten. Vi tror detta kommer bli en riktig storsäljare eftersom granitkeramiken är helt underhållsfri och utmärkt att beklä både väggar och golv i ett badrum. Serien heter J Norrvange och finns i följande storlekar 598x1198 (mm), 598x598 (mm), 298x598 (mm), 298x298 (mm) och 147x147 (mm). Givetvis hittar ni dem hos oss på Stonefactory.se med fraktfri hemleverans direkt till dörren.

Sammetslen känsla av marmor med serien Calacatta

Utöver J Norrvange så hade vi även möjligheten att spana in M Calacatta, även detta en nyhet för 2018 från Bricmate. Denna platta har en otrolig härlig yta som är sammetslen. Vi spår att även detta kommer bli en storsäljare.

Terazzotrenden är på infart

Sist passade vi även på att kika på E Terazzo, även detta en nyhet som spelar på den stora Terrazzotrend som letar sig tillbaka. Från att varit sett som en enklare imitation av marmor så börjar Terazzo nu bli ett material som letar sig in i våra hem och som även är supersnyggt i badrum. Nedan ser ni Bricmates klinker E Terrazzo San Polo inspireras av den klassiska venetianska terrazzon och skiftar i sin mullvadsgråa nyans med bitar som liknar marmorkross. Supersnyggt!

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory