product
286Robert Bosch Vinkelsliphttps://www.stonefactory.se/robert-bosch-vinkelslip?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bosh-vinkelslip_331.jpgOutOfStock999SEK<p>Med vinkelslipen från Bosch kan du kapa marksten och natursten för de mindre projekten hemma. Stödhandtaget med Vibration Control minskar vibrationerna med upp till 60 % och gör jobbet smidigare och effektivare. Med Bosch konstantelektronik hålls det steglöst inställbara varvtalet automatiskt konstant även vid belastning. Skivdiametern är 125 mm och vinkelslipen har sprängskydd som kan ställas om utan verktyg, och som skyddar dig mot gnistor och utslungade partiklar. Sprängskyddet är dessutom kodat och förhindrar felaktig montering. Vinkelslipen är smidig att hantera även för vänsterhänta - handtaget går att fästa både på höger och vänster sida. Förvaringsväska medföljer, (slipskiva ingår ej). Självklart levererar vi denna vara hem till dig helt fraktfritt!</p>1369
  • Hem
  • Robert Bosch Vinkelslip
Robert Bosch Vinkelslip

Robert Bosch Vinkelslip

Vinkelslip med steglöst inställbart varvtal och vibrationsdämpat handtag.
999 SEK / st.
1369 SEK / st.

0 st

Artikelnummer: PWS9-125CE

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med vinkelslipen från Bosch kan du kapa marksten och natursten för de mindre projekten hemma. Stödhandtaget med Vibration Control minskar vibrationerna med upp till 60 % och gör jobbet smidigare och effektivare. Med Bosch konstantelektronik hålls det steglöst inställbara varvtalet automatiskt konstant även vid belastning. Skivdiametern är 125 mm och vinkelslipen har sprängskydd som kan ställas om utan verktyg, och som skyddar dig mot gnistor och utslungade partiklar. Sprängskyddet är dessutom kodat och förhindrar felaktig montering. Vinkelslipen är smidig att hantera även för vänsterhänta - handtaget går att fästa både på höger och vänster sida. Förvaringsväska medföljer, (slipskiva ingår ej). Självklart levererar vi denna vara hem till dig helt fraktfritt!

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop