• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory

Orderstatus

Leverans sker normalt sett 3-5 dagar efter order men avvikelser förekommer beroende på tillval och ort.

Innan leverans: Innan budfirman kommer att leverera er order kommer ni att erhålla ett telefonsamtal eller SMS till det telefonnummer som ni uppgav vid er beställning. Det är viktigt att ni tar emot detta samtal eller besvarar SMS, annars skickas avisering ut per post och då tar det längre tid innan ni får er vara levererad. Det kan även hända att varan går i retur som outlöst gods, vilket kommer faktureras.

Om godset aviseras var uppmärksam på att SMS/telefonsamtal med avisering ska bekräftas till budet för leverans. Har ni beställt produkter från olika varumärken, kan det ev. vara så att ni kommer att få flera leveranser. Ni kommer då att aviseras för varje leverans.

Våra utomhusprodukter tar något längre för oss då vi skall planera rutter för våra kranbilar så här brukar vi räkna med 8-12 arbetsdagar, men avvikelser förekommer beroende på tillval och ort.

För att få reda på er orderstatus ber vi er kontakta oss på info[at]stonefactory.se. Märk upp mailet med orderstatusförfrågan och glöm ej att uppge ert ordernummer som ni hittar i er orderbekäftelse samt vilken produkt eller varumärke ni eftersöker.

Vi påbörjar endast manuella spårningar först efter att 7 arbetsdagar har passerat från att ni har lagt er order. I 90% av fallen så kommer leveransen 1-2 dagar efter att våra kunder mailar och söker sin leverans. Vi ber er därför om lite is i magen innan ni tar kontakt med oss för en manuell spårning, tack för detta.

För att få en uppdaterad orderstatus mailar ni oss och märker upp mailet med orderstatusförfrågan samt uppger ert ordernummer till: info[at]stonefactory.se

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory