product
30894Primy Tvättställsblandare Vector High 12241 (Scrap)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/primy-tvattstallsblandare-vector-high-12241-scrap?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-tvattstallsblandare-vector-high-12241-scrap-stonefactory.se.jpgInStock4225SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/mellandagsreaPrimy steel vector high är en stilren tvättställsbandare tillverkad av rostfritt stål med ultramatt yta avsett för fristående handfat. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. <br> <br> by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. SCRAP: Stilren industriell yta i modern tappning. Den matta mörkgrå ytan inger ett rent och modernt intryck men anspelar samtidigt på grövre ruggade ytor som cement och betong. Scrap drar inspiration från sekelskiftets industrier och skapar associationer till en charm och mystik som kan kopplas till många föremål från denna tid. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/installationsmanual-primy-vector-high.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/produktblad-vector-high-scrap.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 4695
Primy Tvättställsblandare Vector High 12241 (Scrap)

Primy Tvättställsblandare Vector High 12241 (Scrap)

PrimyTvättställsblandare i borstat rostfritt stål. Stilren modell med rund kropp och förhöjd pip.

4225 SEK / st.
4695 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 12241p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy steel vector high är en stilren tvättställsbandare tillverkad av rostfritt stål med ultramatt yta avsett för fristående handfat. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.


by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. SCRAP: Stilren industriell yta i modern tappning. Den matta mörkgrå ytan inger ett rent och modernt intryck men anspelar samtidigt på grövre ruggade ytor som cement och betong. Scrap drar inspiration från sekelskiftets industrier och skapar associationer till en charm och mystik som kan kopplas till många föremål från denna tid.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieVector
TypTvättställsblandare
FärgScrap
YtaMatt
Höjd280 mm
Piputsprång152 mm
Håltagning35 mm
MaterialRostfritt Stål
Bottenventil

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop