product
30892Primy Steel Tvättställsblandare Vector High 10248 (Shadow)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/primy-steel-tvattstallsblandare-vector-high-10248-shadow?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-steel-tvattstallsblandare-vector-high-10248-shadow-stonefactory.se.jpgInStock3685SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/mellandagsreaPrimy steel vector high är en stilren tvättställsbandare i borstat stål avsett för fristående handfat. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Primy steel vector-serien använder sig utav Easy-fix system vilket innebär gängad fästanordning. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/installationsmanual-primy-vector-high.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/produktblad-vector-high-shadow.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 4095
Primy Steel Tvättställsblandare Vector High 10248 (Shadow)

Primy Steel Tvättställsblandare Vector High 10248 (Shadow)

PrimyTvättställsblandare i borstat rostfritt stål. Stilren modell med rund kropp och förhöjd pip.

3685 SEK / st.
4095 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10248p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy steel vector high är en stilren tvättställsbandare i borstat stål avsett för fristående handfat.
För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Primy steel vector-serien använder sig utav Easy-fix system vilket innebär gängad fästanordning. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Vector
TypTvättställsblandare
FärgShadow
YtaBorstad
Höjd280 mm
Piputsprång152 mm
Håltagning35 mm
MaterialRostfritt Stål
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop