product
33900Bathlife Tvättställsskåp Extas Svart https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/bathlife-tvattstallsskap-extas-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-tvattstallsskap-extas-svart-600-stonefactory.se.jpgInStock3702SEK/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/mellandagsreaMöbelserien Extas från Bathlife ger en stilfull känsla med sin mattsvarta yta och släta lådfronter, tillverkad av MDF. Handfatet är svart porslin. Bänkskiva av stenkeramik. Ger snygg och smart förvaring i de två lådorna som är mjukstängande, har inbyggd belysning som drivs med AA-batteri (ingår ej) och även eluttag (230 V). Blandare ingår ej, finns att köpa till. <p> Övre kanten på luckan är snedställd för att lådorna ska vara lätta att öppna. Tvättställskåp Extas finns i flera bredder. Möbeln kommer färdigmonterad. <p> Blandare samt vattenlås ingår inte. En kromad bottenventil medföljer. <p> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. 5695
Bathlife Tvättställsskåp Extas Svart
Bathlife Tvättställsskåp Extas Svart
Bathlife Tvättställsskåp Extas Svart
Bathlife Tvättställsskåp Extas Svart
Bathlife Tvättställsskåp Extas Svart
Bathlife Tvättställsskåp Extas Svart

Bathlife Tvättställsskåp Extas Svart

Finns i flera storlekar

bathlife
Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

3702 SEK / st.
5695 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-03-03

Artikelnummer: 1053634

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Möbelserien Extas från Bathlife ger en stilfull känsla med sin mattsvarta yta och släta lådfronter, tillverkad av MDF. Handfatet är svart porslin. Bänkskiva av stenkeramik. Ger snygg och smart förvaring i de två lådorna som är mjukstängande, har inbyggd belysning som drivs med AA-batteri (ingår ej) och även eluttag (230 V). Blandare ingår ej, finns att köpa till.

Övre kanten på luckan är snedställd för att lådorna ska vara lätta att öppna. Tvättställskåp Extas finns i flera bredder. Möbeln kommer färdigmonterad.

Blandare samt vattenlås ingår inte. En kromad bottenventil medföljer.

Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Specifikationer

VarumärkeBathlife
SerieExtas
TypTvättställsskåp
Höjd500 mm
Djup465 mm
FärgSvart
YtaHalvmatt
MaterialMDF
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop