product
33891Bathlife Toalettborste/Ersättningsborste Sköljahttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badrumsaccessoarer/bathlife-toalettborste-ersattningsborste--skolja?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-toalettborste-ersattningsborste--skolja-stonefactory.ser.jpgInStock51SEK/badrumsinredning/badrumsaccessoarer/mellandagsreaToalettborste/Ersättningsborste Bathlife Skölja är en ersättningsborste som passar till Bathlife Skölja. 1-pack. <p> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> 79
Bathlife Toalettborste/Ersättningsborste  Skölja

Bathlife Toalettborste/Ersättningsborste Skölja

bathlife

51 SEK / st.
79 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-02-05

Artikelnummer: 1053624

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Toalettborste/Ersättningsborste Bathlife Skölja är en ersättningsborste som passar till Bathlife Skölja. 1-pack.

Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Specifikationer

VarumärkeBathlife
SerieSkölja
TypToalettborste
FärgSvart
YtaMatt
Mått95x65 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop