product
32810Bathlife Handdukskrok Kroka Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badrumsaccessoarer/bathlife-handdukskrok-kroka-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-handdukskrok-kroka-krom-2-stonefactory.se.jpgInStock118SEK/badrumsinredning/badrumsaccessoarer/mellandagsreaHanddukskrok Bathlife Kroka är ett väldesignat tillbehör till ditt badrum. Handdukskroken hängs på exempelvis en duschvägg. <p> <b>Mått</b> <div>- Djup: 100 mm</div> <div>- Höjd: 226 mm</div> <div>- Bredd: 50 mm</div> <p> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. 169
Bathlife Handdukskrok Kroka Krom
Bathlife Handdukskrok Kroka Krom
Bathlife Handdukskrok Kroka Krom

Bathlife Handdukskrok Kroka Krom

bathlife

118 SEK / st.
169 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-02-05

Artikelnummer: 1053616

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Handdukskrok Bathlife Kroka är ett väldesignat tillbehör till ditt badrum. Handdukskroken hängs på exempelvis en duschvägg.

Mått

- Djup: 100 mm
- Höjd: 226 mm
- Bredd: 50 mm

Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Specifikationer

VarumärkeBathlife
SerieKroka
TypHanddukskrok
FärgKrom
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop