Konradssons Vårkampanj på kakel och klinkers 13-25 mars | Stonefactory.se
Varumärken

Konradssons Vårkampanj på kakel och klinkers 13-25 mars

Konradssons Vårkampanj på kakel och klinkers "ATTITYD" 13-25 mars. I årets första kampanj har vi samlat ett antal av våra rykande färska nyheter. Stort utbud av förmånliga erbjudanden på modern och trendig keramik som vi döpt till ATTITYD. Välkomna våren!

  • Trend och inspiration från Diesel

    Det välkända varumärket Diesel har med sin serie kakel och klinker tagit fram känslostämningar för fem själar och känslan är åldrat, industriellt och vintage - ja Diesel - helt enkelt. Här har kraftfulla idéer med fokus på yta införlivats från textilier, krackelerade ytor, metaller, betong - antingen omarbetade eller exakt återgivna. Hårda uttryck och spännande unika ytor. De olika ytorna kommer i olika format och passar på vägg respektive golv och vägg inomhus.

    Stage har en durkplåtliknande yta med det typiska halkskyddande mönstret man kan se bland annat bakom kulisserna vid olika scener, där instrument och rekvisita dagligen förflyttas. Stage yta är helt unik i keramikbranschen och har den där lätt slitna, buckliga nishen som behövs för att bli riktigt trovärdig.

    Diesel Concrete är en ovanligt realistisk imitation av urban betong. Skuggor, sprickor och krackelering ger tillsammans en yta som känns både samtida och åldrad på samma gång. Concrete har en mycket stark och tydlig stil.