• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
53698Purus Sil Limited Edition Line Chess Mattsvart 900 mmhttps://www.stonefactory.se/kampanjer/purus-sil-limited-edition-line-chess-mattsvart-800-mm-53698?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/purus-sil-limited-edition-line-rose-gold-stonefactory.se.jpgInStock1099SEK/kampanjer/badrumsinredning/golvbrunnarPurus Limited Edition Line Mattsvart ger dig möjligheten att ha samma storlek på ditt klinker i duschen som i övriga badrummet. Tack vare den moderna golvbrunnen så behövs inte mindre plattor för att få till ett godkänt fall i duschhörnan. <B>OBS! Endast sil. Komplettera med ett Purus Line paket till kakelgolv. </B> Med Purus Limited Edition har Purus tänkt ett steg längre. Samma funktion och kvalitet som våra traditionella golvbrunnar och med en form och design som ger större valfrihet. En inredningsdetalj som andas lyx och som ger dig möjlighet att skapa en enhetlig och stilren golvyta. En stark trend är kakel, klinker och mosaik med metallisk lyster. Här passar Purus golvbrunnar i guld, rose och högblankt svart perfekt in. De har samma funktion och kvalitet som traditionella golvbrunnar men en form och design som ger större valfrihet. Placera dem väggnära eller som duschavgränsning och resultatet är en mer enhetlig och stilren golvyta i duschutrymmet. Purus Line och Purus Corner avlägsnar tidigare begränsningar i badrummet med sin smarta design och praktiska konstruktion. NOOD-låset förhindrar lukt och stoppar bakvatten. För att säkerställa seriens utförande och funktion har serierna tagits fram i samarbete med byggbranschen. Brunnarna är tillverkade för svenska byggförhållanden. Dessutom är Purus Line och Purus Corner godkända av samtliga branschorganisationer för säkra våtrum. <B>Purus Line</B> Med Purus Line intill väggen blir det enkelt att skapa fall åt ett håll. Det ger en jämn och plan yta där du slipper stå på brunnen. Dessutom kan du lägga samma stora klinkerplattor i duschen som i resten av badrummet, vilket lyfter helhetsintrycket. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/purus-sil-limited-edition-skotsel.pdf">Drift- och Skötselanvisningar</a> 3765

Purus Sil Limited Edition Line Chess Mattsvart 900 mm

OBSERVERA ATT BILDEN ÄR I KROM MEN ATT VARAN ÄR MATTSVART. Denna produkt är en outlet-varan för att kartongen inte är nyskick. Varan är i nyskick, aldrig använd.
Ångerrätten gäller ej på outlet-varor.
Purus
1099 SEK / st.
3765 SEK / st.

Artikelnummer: 53408-outlet

Enhet: st.

1 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop