• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
43273Primy Köksblandare Steel Pro Rostfritt Stålhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/primy-koksblandare-steel-pro-rostfritt-stal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-koksblandare-steel-pro-rostfritt-stal-1.jpgInStock3499SEK/kampanjer/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandareKöksblandare Primy Steel Pro är en stilren ettgreppsblandare med löstagbart munstycke, tillverkad i rostfritt stål. Enkla, minimalistiska former i slimmat utförande. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare så undviker du att få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. <P> Du kan anpassa den efter din egen stil genom att använda den med en gummislang i antingen mattsvart eller mattvit. Genom att skruva bort munstycket kan man enkelt byta mellan de olika färgerna efter tycke och smak. Dekorgummislang medföljer vid köp och är lätt att byta. Varianten i färgen rostfritt stål går dessutom att använda utan dekorslang vilket ger dig möjligheten att exponera den effektfulla stålfjädern. <P> <div>Designad och utvecklad av Venkat Tirunagaru. </div> <div>Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända och insats från Kerox.</div> <div>Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.</div> <P> <div>Vridbar: 360°</div> <div>Vridbar: 110° (med diskmaskinsavstängning)</div> <P> <b>Installation</b> <div>Före installation så måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <P> <b>Rengöring</b> <div>Rengör blandaren endast med lite tvål och en fuktig trasa, skölj av med rent vatten och torka sedan av med en torr trasa. Använd inte hårda tvättsvampar, skurmedel, lösningsmedel eller syrahaltiga rengöringsmedel, avkalkningsmedel, hushållsättika eller rengöringsmedel som innehåller ättiksyra.</div>6395

Primy Köksblandare Steel Pro Rostfritt Stål

En mycket prisvärd köksblandare i rostfritt stål. En mattvit och en mattsvart gummislang medföljer och kan enkelt bytas vid behov för att ge en personlig prägel.
primy
5916 SEK / st.
7395 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 30085p

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory