• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4090Konradssons Cotton Plain vit blank 7,5x15 cm *utförsäljning*https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-cotton-vit-blank-75x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Cotton-vit-blank-7-5x15-cm_6765.jpgInStock768SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-7-5x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/kampanjerSerien Cotton från Konradssons är en serie om passar utmärkt i badrum och kök. Serien är klassisk och lätt kombinerad. Plattorna sätts bäst på vägg. <b>Den här varianten är helt slät och inte i vågigt utförande.</b> 960
-20%

Konradssons Cotton Plain vit blank 7,5x15 cm *utförsäljning*

Lagerrensning. Först till kvarn!

Serien Cotton från Konradssons är en exklusiv serie med klassiska plattor. Serien kommer i färgerna vitt, beige, grå och svart och passar perfekt i köket eller i badrummet. Eftersom plattorna kommer i väldigt neutrala färger är de otroligt lätt kombinerade till möbler. Plattorna ger en elegant touch och sätts bäst på vägg.
konradssons
768 SEK / m2
960 SEK / m2

Artikelnummer: 7261

Enhet: m2

27 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory