product
3484Konradssons Väggtegel galicia gråhttps://www.stonefactory.se/inomhus/vaggtegel-galicia-gra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Vaggtegel-galicia-gra_5898.jpgInStock270SEK/inomhusDe murade tegelväggarna som bildar en spännande fond inomhus är på väg tillbaka som het trend. Tegelväggarna har varit på väg in i modet i flera år nu. Inspirationen kommer egentligen från renoverade fabriksmiljöer, där man genom att kombinera den avskalade, industriella looken med modern inredning har lyckats skapa spännande boenden. Storlek: Paneler i fasta mått om 20, 30, 50x12 cm Leverans: Hela Sverige, 3-5 arbetsdagar270
Konradssons Väggtegel galicia grå
Konradssons Väggtegel galicia grå

Konradssons Väggtegel galicia grå

konradssons
De murade tegelväggarna som bildar en spännande fond inomhus är på väg tillbaka som het trend. Härlig rustik känsla med detta väggtegel i ljus och behaglig ton.

Artikeln har utgått.
1830 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7514

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

De murade tegelväggarna som bildar en spännande fond inomhus är på väg tillbaka som het trend. Tegelväggarna har varit på väg in i modet i flera år nu. Inspirationen kommer egentligen från renoverade fabriksmiljöer, där man genom att kombinera den avskalade, industriella looken med modern inredning har lyckats skapa spännande boenden.
Storlek: Paneler i fasta mått om 20, 30, 50x12 cm Leverans: Hela Sverige, 3-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm3
MaterialVäggtegel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop