• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/flatsten-used-brick-old-1-stonefactory.se.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/flatsten-used-brick-old-1-stonefactory.se.jpg"}
category

Väggtegel

Väggtegel och Väggskiffer nätet med hemleverans

Väggtegel har varit på väg in i modet i flera år nu. Inspirationen kommer egentligen från renoverade fabriksmiljöer, där man genom att kombinera den avskalade, industriella looken med modern inredning har lyckats skapa spännande boenden. Väggtegel används med fördel bakom en kamin eller för utsmyckningar i kök eller badrum. Finns i färger som röd, svart, vit, grå med flera.

Vanliga frågor

Vad är väggtegel?

Väggtegel är ett perfekt alternativ när riktigt tegel inte kan användas. Väggtegel skapar en häftig och rustik känsla och är ungefär en centimeter tjock.

Hur sätter man väggtegel?

Väggtegel sätts precis som vanligt kakel och samma verktyg behövs vid sättningen. På vår Kakel-sida hittar du steg för steg hur man sätter kakel och då även väggtegel.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory