product
14934Fila no Dropshttps://www.stonefactory.se/inomhus/tillbehor/tillbehor-konradssons-kakel/konradssons-fila-no-drops?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Fila-no-drops-Stonefactory.jpgInStock199SEK/inomhus/tillbehor/tillbehor-konradssons-kakelLätt att applicera, kräver ingen sköljning eftersom den inte lämnar fläckar. Dessutom är den miljövänlig. <P> <B>Applicering:</B> Spruta FILA NO DROPS direkt på ytan genom att hålla flaskan i vertikalt läge ca 20-30 cm från appliceringspunkten. Använd hushållspapper eller en mjuk och torr trasa för att fördela produkten jämnt. Låt torka. Duschen kan användas omedelbart. <P> Det rekommenderas att utföra underhållet regelbundet för ett optimalt resultat med FILA NO DROPS regelbundet. Om det finns tydliga kalkfläckar på ytan som ska behandlas med FILA NO DROPS rekommenderas att använda lämpligt rengöringsmedel innan.299

Fila no Drops

Idealisk för duschkabiner. Miljövänlig rengöring som skyddar glasytor samt gör dem vattenavstötande. Vattnet rinner av utan att lämna några kalkfläckar.
konradssons
199 SEK / st.
299 SEK / st.

Artikelnummer: 1328

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop