product
13284Hill Ceramic Rörmanschett Finja för Handfatsavlopp 35-75 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/tillbehor/tillbehor-hill-ceramics/hill-ceramic-rormanschett-finja-for-handfatsavlopp-32-75-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/rormanschett-finja-for-handfatsavlopp-32-75-mm-stonefactory.jpgInStock379SEK/inomhus/inomhus/tillbehor/tillbehor-hill-ceramicsHill Ceramic Finja Rörmanschetter används vid tätning av genomföringar för tapp- och spillvatten i våtrum och utrymmen med liknande förhållanden. Den har en "sandwich" konstruktion bestående av två yttre lager polypropylenväv och en inre kärna av elastiskt, vattentätt och värmeresistent EPDM-gummi. Typ: Tätskikt Golvvärme: Ja Vikt: 1 kg <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/705010---Produktblad.pdf"><b><u>Produktblad</u></b></a>379
Hill Ceramic Rörmanschett Finja för Handfatsavlopp 35-75 mm

Hill Ceramic Rörmanschett Finja för Handfatsavlopp 35-75 mm

379 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 705010

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Hill Ceramic Finja Rörmanschetter används vid tätning av genomföringar för tapp- och spillvatten i våtrum och utrymmen med liknande förhållanden. Den har en "sandwich" konstruktion bestående av två yttre lager polypropylenväv och en inre kärna av elastiskt, vattentätt och värmeresistent EPDM-gummi.
Typ: Tätskikt Golvvärme: Ja Vikt: 1 kg Produktblad
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop